Sport

Scandal la PSG după înfrângerea cu Monaco. Neymar s-a certat cu toată lumea, inclusiv cu unul dintre directorii clubului

Fără Mbappe și Messi, PSG a pierdut, 1-3, cu Monaco, iar înfrângerea a încins spiritele în tabăra campioanei Franței cu doar câteva zile înainte de duelul cu Bayern.
12.02.2023 | 14:46
Scandal la PSG dupa infrangerea cu Monaco Neymar sa certat cu toata lumea inclusiv cu unul dintre directorii clubului
Neymar și-a criticat colegii și s-a contrat verbal cu Luis Campos după înfrângerea, 1-3, cu Monaco.
ADVERTISEMENT

PSG nu se regăsește în startul lui 2023. A fost învinsă de patru ori, două dintre eșecuri venind în ultima săptămână, la Marseille și Monte Carlo. Iar marți, la Paris vine Bayern, pentru manșa tur din optimile Ligii Campionilor.

Directorul sportiv al lui PSG, Luis Campos, i-a criticat pe jucători după eșecul cu Monaco, iar Neymar și Marquinhos i-au replicat dur

Cupa Mondială din Qatar pare că a stricat totul la PSG. După finala disputată între Mbappe și Messi, Christophe Galtier i-a putut folosi în puține rânduri pe amândoi. Iar Neymar încă nu este recuperat complet după accidentarea suferită la meciul cu Serbia.

ADVERTISEMENT

De această situație au profitat rivalele din Hexagon. Care n-au ratat șansa de a-i face pe parizieni să cunoască gustul amar al înfrângerii. Și încă în patru ocazii. De fiecare dată pe teren străin, este adevărat. Însă nici acasă PSG n-a izbutit procentaj 100%, remizând cu Reims.

Mai mult, două dintre eșecuri au venit, la interval de numai câteva zile, în ultima săptămână. Un 1-2 la Marseille, cu Olympique, sinonim cu eliminarea din Cupa Franței încă din faza optimilor.

ADVERTISEMENT

Iar acum, 1-3 cu Monaco. Astfel că trupa lui Igor Tudor a ajuns la doar cinci lungimi distanță. Lucrurile sunt însă alarmante din altă perspectivă. Urmează meciul cu Bayern, din Liga Campionilor.

Fără Mbappe, accidentat, și cu un Messi care, dacă va juca, o va face după ce a avut probleme de ordin fizic. Iar atmosfera în cadrul clubului este extrem de tensionată. Pe teren, dar și-n afara lui.

ADVERTISEMENT

Contra lui Monaco, Neymar s-a plâns, scrie L’Equipe, că Soler nu i-a oferit mingi utile, în zone în care să poată genera pericol. Și i-a reproșat și lui Hugo Ekitike că nu a luat cele mai potrivite decizii în timpul meciului.

Nu a fost totul. La vestiare, Luis Campos, directorul sportiv, a avut un discurs dur împotriva jucătorilor. Acuzându-i că nu au avut atitudine, dar și pentru lipsa de agresivitate pozitivă pe care o aștepta de la ei.

ADVERTISEMENT

Iar Neymar și Marquinhos i-au replicat tăios că motivele care au dus la înfrângere sunt altele. Și cum primul este între jucătorii de care Campos vrea să scape din vară, schimbul de replici nu face decât să pună paie pe foc. Iar antrenorul Galtier, a cărui poziție este amenințată în cazul unei eliminări, numai de liniște nu are parte înaintea jocului cu bavarezii.

Cota NETBET pentru PSG: 2,15 este cota pentru „total goluri Bayern Munchen: 2-3” la meciul PSG – Bayern Munchen

 

ADVERTISEMENT
Tags: