Sport

Vești de ultimă oră despre starea lui Lionel Messi, înaintea meciului cu Bayern Munchen. Ce șanse are să joace împotriva bavarezilor

Lionel Messi s-a accidentat înaintea partidei cu Bayern Munchen din Champions League. Christophe Galtier a dat ultimele vești despre starea superstarului lui PSG.
10.02.2023 | 19:47
Vesti de ultima ora despre starea lui Lionel Messi inaintea meciului cu Bayern Munchen Ce sanse are sa joace impotriva bavarezilor
Christophe Galtier a vorbit despre accidentarea lui Lionel Messi înaintea meciului cu Bayern Munchen din optimile Champions League. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi, integralist în partida pierdută de PSG cu Marseille, scor 1-2, care a dus la eliminarea parizienilor din Cupa Franței, a simțit dureri la mușchii ischiogambieri. Superstarul argentinian va rata derby-ul cu AS Monaco din Ligue 1, însă va reveni la antrenamentele parizienilor de luni, anunță Christophe Galtier.

Lionel Messi va reveni la antrenamentele lui PSG de luni

Lionel Messi a ratat șansa de a-și trece în palmares trofeul Cupei Franței, care-i lipsește din palmares. Campioana din Hexagon a fost eliminată în optimile de finală de Marseille, scor 2-1, meci care a bifat revenirea lui Neymar după accidentare.

ADVERTISEMENT

Campionul mondial va rata meciul cu AS Monaco din Ligue 1, sâmbătă, 11 februarie, ora 18:00, însă va reveni la antrenamente de luni și ar urma să fie apt de joc pentru partida cu Bayern Munchen a anunțat Christophe Galtier în cadrul conferinței de presă premergătoare duelului cu Monaco.

„Leo a simţit marţi o oboseală musculară, va relua luni antrenamentele, în ajunul meciului cu Bayern. Leo nu va fi disponibil împotriva lui Monaco, dar va relua antrenamentele înaintea partidei cu Bayern.

ADVERTISEMENT

Aşa că puteţi lăsa deoparte cuvântul ‘incert’. Accidentările vin pe măsură ce meciurile se înmulţesc. Fără să căutăm scuze, a existat o Cupă Mondială în mijlocul sezonului”, a declarat Christophe Galtier, în cadrul unei conferințe de presă.

Lionel Messi ar urma să joace cu Bayern Munchen în meciul tur din optimile Ligii Campionilor

PSG o înfruntă pe Bayern Munchen, marți, 14 februarie, ora 22:00, în meciul tur din optimile Ligii Campionilor. Meciul retur va avea loc pe 8 martie în Germania. Parizienii încearcă să ducă la bun sfârșit misiunea pe care și-au propus-o în ultimii ani, de a cuceri trofeul Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Cel mai aproape de obiectiv au fost în sezonul 2019/2020, când pierdeau în marea finală chiar în fața lui Bayern, scor 0-1. În ciuda durerilor resimțite de Lionel Messi la finalul partidei cu Marseille, argentinianul are șanse mari să fie pe teren împotriva lui Bayern Munchen.

O altă accidentare care îi dă bătăi de cap lui Christophe Galtier este a lui Kylian Mbappe. Atacantul francez a părăsit accidentat terenul la mijlocul primei reprize a meciului Montpellier – PSG 1-3 în etapa 21 din Ligue 1.

ADVERTISEMENT

Christophe Galtier, anunț despre accidentarea lui Kylian Mbappe: „Se tratează”

Întrebat dacă Kylian Mbappe va fi pe gazon în meciul tur cu Bayern Munchen, Christophe Galtier a lăsat de înțeles că va alege să-l menajeze pe golgheterul Cupei Mondiale din Qatar. În vârstă de 24 de ani, Mbappe a acuzat dureri la coapsa piciorului stâng.

„În legătură cu Kylian, noi am vorbit despre o indisponibilitate de trei săptămâni. Kylian se tratează. Sănătatea jucătorului este pe primul loc. Sezonul e încă lung”, a fost anunțul făcut de Galtier.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,68 este cota pentru „1 solist” la meciul PSG – Bayern Munchen. 

ADVERTISEMENT