Fotbal international

PSG îl vrea neapărat pe Sergio Ramos. Elementul care poate face diferența la negocieri

16.11.2020 | 10:18
PSG il vrea neaparat pe Sergio Ramos Elementul care poate face diferenta la negocieri
ADVERTISEMENT

Aflat în ultimul an de contract cu Real Madrid și disponibil pentru un transfer gratuit începând din ianuarie, Sergio Ramos a primit o ofertă pe trei ani de la PSG.

Căpitanul lui Real Madrid ar vrea să continue pe Santiago Bernabeu, însă nu în orice condiții. Fundașul spaniol ar vrea un contract valabil pe cel puțin două sezoane.

ADVERTISEMENT

Real Madrid nu este dispusă să îi facă o ofertă pe o perioadă mai lungă de un sezon, însă francezii de la PSG sunt capabili de orice sacrificiu pentru a-l aduce pe Parc des Princes.

PSG îl vrea neapărat pe Sergio Ramos. De ce ar vrea să plece de la Real Madrid

Plecarea lui Thiago Silva la Chelsea a lăsat un gol imens în echipa lui Thomas Tuchel. Nu doar calitățile defensive ale brazilianului sunt regretate la Paris, ci și statutul de lider al acestuia. PSG nu a reușit să identifice un înlocuitor în propria curte, iar șeicii se orientează acum către jucătorii altor cluburi.

ADVERTISEMENT

Cel mai dorit nume este cel al lui Sergio Ramos, căpitanul de 34 de ani al lui Real Madrid și al naționalei Spaniei. Aflat în ultimul an de contract cu „galacticii”, Ramos ar putea pleca gratuit de pe Bernabeu. Peste mai puțin de o lună și jumătate, spaniolul va avea dreptul să semneze cu orice club, fără ca noua sa echipă să îi achite Realului vreo sumă.

Ramos discută și o eventuală prelungire a șederii la echipa alături de care a cucerit patru trofee UEFA Champions League, însă oficialii de pe Bernabeu nu îi pot satisface, deocamdată, pretențiile. Conform AS, Ramos vrea un contract valabil pe cel puțin două sezoane, în timp ce Real nu ia în calcul prelungirea decât pe parcursul ediției 2021-2022, urmată de o renegociere.

ADVERTISEMENT

Contract faraonic pus pe masă de șeici. Câți bani îi oferă liderului de pe Bernabeu

PSG, în schimb, este dispusă să îi ofere fundașului o înțelegere valabilă nu pentru două sezoane, ci chiar pentru trei ani! De asemenea, campioana Franței i-a propus lui Sergio Ramos un salariu de 20 de milioane de euro pe sezon, ceea ce i-ar aduce lui Ramos nu mai puțin de 60 de milioane de euro în conturi, la finalul șederii pe Parc des Princes.

Salariul actual al lui Sergio Ramos, la Real Madrid, este de aproape 17 milioane de euro și pare greu de crezut că „galacticii” ar vrea să îi ofere o sumă mai mare odată cu reînnoirea înțelegerii. Astfel, din punct de vedere al contractului, propunerea parizienilor este mult mai avantajoasă.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care plecarea lui Ramos nu mai este deloc o utopie, Real Madrid se gândește și la alternative, iar presa iberică notează că Los Blancos s-ar fi orientat către David Alaba, Eric Garcia și Pau Torres. Dintre aceste variante, cea mai la îndemână ar fi austriacul David Alaba, care va rămâne și el liber de contract în vară.

ADVERTISEMENT
Tags: