Sport

PSG a angajat ”o armată” pentru a-l denigra pe Kylian Mbappe! Starul francez poate rezilia unilateral contractul. Update

Un nou scandal uriaș în care este implicat clubul PSG ține prima pagină a presei internaționale. Șefii grupării ar fi angajat o firmă pentru a-l denigra pe Kylian Mbappe.
13.10.2022 | 12:10
PSG a angajat o armata pentru al denigra pe Kylian Mbappe Starul francez poate rezilia unilateral contractul Update
Un nou scandal uriaș în care este implicat clubul PSG ține prima pagină a presei internaționale. Șefii grupării ar fi angajat o firmă pentru a-l denigra pe Kylian Mbappe. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT
13-10-2022
09:19

Mbappe, cale de plecare de la PSG

Ultimul scandal iscat în jurul clubului PSG, care ar fi denigrat cu intenție imaginea lui Kylian Mbappe, poate fi în favoarea jucătorului, acesta având posibilitatea de a rezilia unilateral contractul.

Avocatul Tatiana Vassine, expert în dreptul sportiv, a explicat pentru postul RMC că există posibilitatea ca Mbappe să-și rezilieze contractul dacă se adeverește faptul că gruparea din capitala Franței este direct răspunzătoare pentru aceste conturi de pe rețelele de socializare.

Conform cotidianului Sport, fotbalistul ar trebui să demonstreze acest lucru, iar apoi Liga Profesionistă de Fotbal din Franța este cea care ar putea pronunța o decizie de reziliere unilaterală a contractului.

Avocații jucătorului evaluează toate opțiunile în acest moment pentru a-i facilita plecarea de la PSG.

Este o veste care vine cum nu se poate mai prost pentru pe Parc des Princes, ținând cont că formația este măcinată de alte câteva probleme grave.

Kylian Mbappe, denigrat de PSG pe rețelele de socializare

O anchetă Mediapart a relevat faptul că PSG ar fi însărcinat o agenţie de comunicare să creeze ”o armată” de conturi false pe Twitter pentru campanii de denigrare a presei ostile şi a unor personalităţi din sport, printre care și Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

”PSG ar fi angajat agenţia Digital Big Brother. Printre cei care au fost ţinta campaniilor s-au numărat Adrien Rabiot, Antero Henrique, tânăra care l-a acuzat pe Neymar de viol, dar şi Kylian Mbappe, după afirmaţii făcute în 2019, când a lăsat să se înţelegă că ar putea părăsi clubul”, notează Daily Mail.

Un cont, Paname Squad, despre care Mediapart susține că i se furnizează informații de către PSG, a postat un mesaj critic atunci când Mbappe a fost desemnat jucătorul anului în Ligue 1 la premiile UNFP și a explicat în discursul său că poate că este timpul să-și asume ”mai multe responsabilități”.

ADVERTISEMENT

PSG neagă orice fel de acuzații

Contactată de Mediapart, agenţia a confirmat că a colaborat cu gruparea pariziană la ordinele lui Jean-Martial Ribes, fost director de comunicare la PSG. În schimb, clubul parizian a negat toate aceste acuzații.

”PSG este o marcă internaţională care lucrează permanent cu agenţii de social media din întreaga lume pentru a promova şi celebra reuşitele clubului, colaboratorilor săi şi partenerilor, la fel ca toate societăţile”, a menţionat gruparea pariziană, adăugând că nu a contractat niciodată o agenţie pentru a face rău cuiva.

ADVERTISEMENT

Mbappe vrea să plece de la PSG

Tot acest scandal vine la mai puțin de 24 de ore după ce au apărut informații conform cărora Kylian Mbappe este nemulțumit că mai marii clubului de pe Parc des Princes l-au lăsat singur să-și ducă bătălia cu celelalte două mari vedete din lotul lui Christophe Galtier, Neymar și Lionel Messi.

Apropiați ai atacantului de 23 de ani ar fi spus că jucătorul nu mai suportă această stare de fapt, că nu mai există cale de întoarcere și i-ar fi informat deja pe conducătorii lui PSG că ar vrea să plece de la echipă cât mai curând.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că Luis Campos, directorul sportiv al campioanei Franţei, a dezminţit zvonul conform căruia Kylian Mbappe ar fi cerut să plece de la echipă, fum fără foc nu iese. Iar dezvăluirile făcute de Mediapart ar putea fi picătura care să umple paharul în relația și așa tensionată dintre jucător și club.


  • (P) Cota pentru PSG – Marseille: 2,15 este cota pentru “peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT