Sport

Răstunare de situație în cazul lui Kylian Mbappe! Superstarul francez e negru de supărare și ar fi cerut să plece de la PSG. Prima reacţie oficială. Update

O eventuală plecare a lui Kylian Mbappe de la PSG a revenit în actualitate după ce fotbalistul s-a arătat deranjat de faptul că nu are susținerea conducerii.
11.10.2022 | 21:25
Rastunare de situatie in cazul lui Kylian Mbappe Superstarul francez e negru de suparare si ar fi cerut sa plece de la PSG Prima reactie oficiala Update
O eventuală plecare a lui Kylian Mbappe de la PSG a revenit în actualitate după ce fotbalistul s-a arătat deranjat de faptul că nu are susținerea conducerii. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT
11-10-2022
18:28

Prima reacţie a conducătorilor de la PSG

Înaintea meciului PSG – Benfica, Luis Campos, directorul sportiv al campioanei Franţei, a dezminţit zvonul conform căruia Kylian Mbappe ar fi cerut să plece de la echipă.

“Mbappe nu mi-a spus niciodată că vrea să plece în ianuarie. Infirm această informaţie. Sunt aici ca să clarific lucrurile şi să spun că Mbappe nu mi-a cerut mie sau preşedintelui să-l lăsăm să plece de la PSG”, a spus Luis Campos pentru Canal+.

Dat ca și plecat la Real Madrid, campionul mondial a decis în cele din urmă să rămână în capitala Franței și a semnat prelungirea contractului pe 3 ani.

Ruptură între Kylian Mbappe și PSG. Fotbalistul vrea să plece

Toate lucrurile păreau că s-au așezat în vară după ce oficialii clubului PSG i-au promis lui Kylian Mbappe că va fi jucătorul în jurul căruia se va construi în continuare proiectul, însă după doar câteva luni au apărut problemele și starul vrea din nou să plece.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului spaniol Marca, Mbappe este nemulțumit că mai marii clubului de pe Parc des Princes l-au lăsat singur să-și ducă bătălia cu celelalte două mari vedete din lotul lui Christophe Galtier, Neymar și Lionel Messi.

Apropiați ai atacantului de 23 de ani ar fi spus că jucătorul nu mai suportă această stare de fapt, că nu mai există cale de întoarcere și i-ar fi informat deja pe conducătorii lui PSG că ar vrea să plece de la echipă la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Lui Mbappe i s-ar fi promis la prelungirea contractului că va avea mai multă putere în vestiar, lucru care pare să nu se întâmple în acest moment, dar și faptul că Neymar va fi vândut. Nici asta nu s-a realizat, ba mai mult brazilianul are un start de sezon fantastic și a întors situația în favoarea sa.

Mbappe, între Real Madrid și Liverpool

În aceste condiții, Kylian Mbappe pare tot mai convins că trebuie să o părăsească pe PSG. Deși jucătorul își dorește în continuare să ajungă la Real Madrid, francezii nu vor să-l lase pe Santiago Bernabeu și par mai deschiși la discuții cu Liverpool.

ADVERTISEMENT

Parizienii au lăsat să se înțeleagă că atacantul ar putea fi cedat la un moment dat, însă niciodată la Real Madrid. Președinții celor două cluburi, Florentino Perez și Nasser Al Khelaifi, sunt la cuțite din cauza ”telenovelei” Mbappe din sezonul trecut, dar și din cauza divergențelor privind Superliga.

Internaționalul francez are o relație extrem de rece cu Neymar. Cei doi au avut un conflict dur în vestiar după un meci cu Montpellier și doar intervenția celorlalți coechipieri a făcut ca spiritele să se calmeze și astfel să nu se ajungă la bătaie. Faptul că Messi este de partea brazilianului l-a iritat și mai mult pe Mbappe.

ADVERTISEMENT

Între timp, Kylian Mbappe l-a depășit pe coechipierul său de la PSG, Lionel Messi, în topul celor mai bine plătiți fotbaliști din lume pentru sezonul 2022/2023 întocmit de celebra revistă americană Forbes, iar acest lucru poate fi un alt motiv al rupturii dintre el și celelalte două vedete din lot.


  • (P) Cota pentru PSG – Marseille: 1,62 este cota pentru “sub 1,5 goluri în prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT