Fotbal international

PSG – Lyon 5-0. Mbappe, patru goluri în 13 minute. Parizienii, punctaj maxim după 9 etape. Video

07.10.2018 | 23:14
PSG  Lyon 50 Mbappe patru goluri in 13 minute Parizienii punctaj maxim dupa 9 etape Video

Marele meci al fotbalului francez, PSG – Lyon, din etapa a noua din Ligue 1, se va disputa duminică, de la ora 22:00. Se anunță un duel interesante între două formații care la mijlocul săptămânii u jucat în Champions League. Parizienii, cu Neymar în mare formă, s-au distrat cu Steaua Roșie Belgrad, în timp ce lyonezii nu au scos decât o remiză acasă cu Șahtior Donețk, într-un meci în care au revenit de la 0-2. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 23:59 / Final de meci. PSG își umilește rivala cu un sec 5-0. Mbappe a fost eroul parizienilor, care au nouă victorii în tot atâtea etape.


UPDATE, ora 23:42 / Mbappe face show total și înscrie al patrulea său gol în acest meci


UPDATE, ora 23:38 / Mbappe realizează hattrick-ul în doar 8 minute.


UPDATE, ora 23:33 / Mbappe reușește dubla


UPDATE, ora 23:29 / Kylian Mbappe a marcat golul de 2-0.


UPDATE, ora 22:53 / Fiecare echipă are câte un jucător eliminat. Primul care a văzut roșu a fost Presnel Kimpembe de la gazde, iar apoi Lucas Tousart de la oaspeți.



UPDATE, ora 22:14 / PSG a deschis scorul, Neymar transformând cu siguranță un penalty obținut de Mbappe.


UPDATE, ora 21:18 / Se știu echipele de start.


Paris Saint-Germain este mare favorită și în acest sezon la câștigarea titlului și în primele opt etape a confirmat această previziune obținând tot atâtea victorii și plasându-se confortbalil în fruntea clasamentului din Ligue 1. De remarcat este faptul că formația din campitala Franței a marcat cel puțin trei goluri în fiecare meci din campionat. De partea cealaltă, Olympique Lyon a avut unele sincope, ultima chiar etapa precedentă pe teren propriu cu FC Nantes, meci încheiat la egalitate 1-1 și în care portarul Ciprian Tătărușanu a apărat un penalty.

PSG – Lyon Live Video pe Digi Sport

Deși e clar că trupa lui Thomas Tuchel pornește ca favorită în întâlnirea de pe Parc des Princes, meciurile directe dintre cele două formații au fost mai mereu echilibrate. Asta ne arată și statistica. Parizienii au 23 de victorii, lyonezii 20, în timp ce 15 întâlniri s-au încheiat la egalitate. În sezonul precedent, cele două echipe și-au împărțit victoriile, fiecare impunîndu-se acasă: 2-0 pentru PSG și 2-1 pentru Lyon.

Edinson Cavani se bucură după un gol marcat pentru PSG într-o partidă cu Lyon
Edinson Cavani se bucură după un gol marcat pentru PSG într-o partidă cu Lyon

În derby-ul de duminică, de la gazde vor lipsi Adrien Rabiot – suspendat, Lassana Diarra, Dani Alves și Layvin Kurzawa – accidentați. De partea cealaltă, Bruno genesio nu se va putea baza pe accidentații Kenny Tete, Martin Terrier și Amine Gouri.