Fotbal international

GALERIE FOTO. Visul a devenit realitate! Messi i-a dat un tricou cu autograf puştiului din Afganistan

UPDATE 25 februarie, ora 16:10 / Visul a devenit realitate pentru Murtaza Ahmadi, care a devenit cunoscut în întreaga lume după ce a fost pozat în timp ce juca îmbrăcat într-o pungă de...
25.02.2016 | 16:15
GALERIE FOTO Visul a devenit realitate Messi ia dat un tricou cu autograf pustiului din Afganistan
ADVERTISEMENT

UPDATE 25 februarie, ora 16:10 / Visul a devenit realitate pentru Murtaza Ahmadi, care a devenit cunoscut în întreaga lume după ce a fost pozat în timp ce juca îmbrăcat într-o pungă de plastic cu numele lui Messi scris cu pixul.

Starul Barcelonei i-a trimis un tricou cu augograf micuţului, UNICEF fiind implicată în acest caz: “Murtaza are acum un tricou adevărat! Leo Messi a contribuit ca visul său să devină realitate, oferindu-i un tricou cu dedicaţie şi o minge de fotbal”, a anunţat UNICEF Afganistan.

ADVERTISEMENT

Puştiul a declarat: “Îl iubesc şi tricoul meu spune că şi Messi mă iubeşte pe mine!”. Purtătorul de cuvînt al Federaţiei Afgane de fotbal a declarat că există tratative ca micuţul Murtaza să îl întîlnească în persoană pe Messi.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE

**********************************************

UPDATE 26 ianuarie, ora 21:14 / A fost găsit puştiul îmbrăcat într-o pungă de plastic peste care e scris numele lui Messi cu pixul. Băiatul care a făcut înconjurul lumii cu pasiunea lui pentru Messi este în vîrstă de 5 ani şi e din Afganistan.

ADVERTISEMENT

BBC l-a vizitat pe Murataza Ahmadi. Tatăl său a declarat jurnaliştilor că micul Murataza a auzit că a ajuns faimos şi că e foarte bucuros de acest lucru. Parintele copilului le-a declarat jurnaliştilor că e fermier şi nu şi-a permis să îi cumpere un tricou cu Messi. Acum, datorită notorietăţii, Murataza Ahmadi speră să îşi întîlnească idolii.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE

***********************************************

Într-o imagine ce a devenit virală pe internet, un puşti apare “îmbrăcat” într-o pungă de plastic alb-albastră, peste care este scris cu pixul numărul 10 şi numele Messi. Improvizaţia imită tricoul naţionalei Argentinei, al cărei star este Leo.

ADVERTISEMENT

Lipsesc însă foarte multe detalii despre cine este băiatul din imagine, singura informaţie fiind că imaginea ar fi fost realizată în Irak.

Aşa că întreaga lume a pornit o campanie pentru a-l găsi. Potrivit unuia dintre conturile de Twitter ce îl urmăresc pe Messi, acesta a cerut chiar echipei sale de marketing să îl găsească pe puşti pentru a-i oferi un tricou cu autograf.

ADVERTISEMENT