Life

Pustnic de la muntele Athos, sfaturi impresionante de viață. Spune aceste trei cuvinte atunci când îți este rău

Un pustnic de la muntele Athos a oferit sfaturi impresionante de viață. Cele trei cuvinte pe care trebuie să le spui atunci când îți e rău.
25.06.2023 | 19:00
Pustnic de la muntele Athos sfaturi impresionante de viata Spune aceste trei cuvinte atunci cand iti este rau
Pustnic de la muntele Athos, sfaturi impresionante de viață. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Un pustnic de la muntele Athos a oferit câteva sfaturi de viață impresionante. Acesta a dezvăluit care sunt cele trei cuvinte pe care trebuie să le spui atunci când nu te simți bine.

Pustnic de la muntele Athos, sfaturi impresionante de viață. Cele trei cuvinte pe care trebuie să le spui când îți e rău

În general, cei care se confruntă cu probleme de sănătate apelează la ajutorul medicului, lucru perfect normal în asemenea situații. Însă, de multe ori, atunci când le este rău, oamenii cer ajutor divin și se roagă la Dumnezeu pentru a se însănătoși.

ADVERTISEMENT

Există numeroase rugăciuni pe care trebuie să le rostești atunci când ai necazuri sau probleme de sănătate. De asemenea, sunt și rugăciuni prin care îți exprimi recunoștința față de Dumnezeu atunci când te bucuri de lucruri bune în viața ta.

Un sfânt de pe muntele Athos a desoperit, acum ceva timp, care este rugăciunea vindecării, pe care trebuie să o spui atunci când ai probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Este nevoie de răbdare, dar și de credință în Dumnezeu pentru ca cineva să se poată vindeca și să aibă parte de sănătate. Cu mult timp în urmă, un bolnav l-a rugat pe Sfântul Pantelimon să îl ajute să se facă bine, dar acesta nu l-a vindecat.

Bolnavul a continuat să se roage. În final, acesta a fost vindecat. După ce a murit și a ajuns în cealaltă viață a văzut că, vindecat fiind, a pierdut multe cununi. Astfel, a mers la Sfântul Pantelimon și a cerut explicații.

ADVERTISEMENT

“De ce m-ai vindecat, dacă știai că voi pierde cununile?”, a întrebat el. “Gheronda, în ceea ce privește sănătatea, până când trebuie să mă las în mâinile Domnului?”

Primul pas spre vindecare este încredințarea Lui Dumnezeu, apoi omului, adică medicul. Înainte de a cere ajutorul medicilor, trebuie să cerem ajutorul Domnului și să credem că ne va ajuta.

ADVERTISEMENT

În același timp, trebuie să ai untdelemn sfințit, să bei agheasmă și să citești un psalm. “Gheronda, din cauza bolii nu pot îndeplini datoriile mele duhovnicești”, mai arată povestea pustnicului, notează brainberries.ro.

Atunci când ești bolnav, nu trebuie să faci nimic, ci doar să spui “Slavă Ție Dumnezeule”. Acest lucru este de ajuns pentru a te ajuta să te vindeci de boli.

ADVERTISEMENT
Tags: