Life

Pustnic de la muntele Athos, sfaturi impresionante de viață. Spune aceste trei cuvinte atunci când îți este rău

Un pustnic de la muntele Athos a oferit sfaturi impresionante de viață. Cele trei cuvinte pe care trebuie să le spui atunci când îți e rău.
25.06.2023 | 19:00
Pustnic de la muntele Athos sfaturi impresionante de viata Spune aceste trei cuvinte atunci cand iti este rau
Pustnic de la muntele Athos, sfaturi impresionante de viață. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Un pustnic de la muntele Athos a oferit câteva sfaturi de viață impresionante. Acesta a dezvăluit care sunt cele trei cuvinte pe care trebuie să le spui atunci când nu te simți bine.

Pustnic de la muntele Athos, sfaturi impresionante de viață. Cele trei cuvinte pe care trebuie să le spui când îți e rău

În general, cei care se confruntă cu probleme de sănătate apelează la ajutorul medicului, lucru perfect normal în asemenea situații. Însă, de multe ori, atunci când le este rău, oamenii cer ajutor divin și se roagă la Dumnezeu pentru a se însănătoși.

ADVERTISEMENT

Există numeroase rugăciuni pe care trebuie să le rostești atunci când ai necazuri sau probleme de sănătate. De asemenea, sunt și rugăciuni prin care îți exprimi recunoștința față de Dumnezeu atunci când te bucuri de lucruri bune în viața ta.

Un sfânt de pe muntele Athos a desoperit, acum ceva timp, care este rugăciunea vindecării, pe care trebuie să o spui atunci când ai probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Este nevoie de răbdare, dar și de credință în Dumnezeu pentru ca cineva să se poată vindeca și să aibă parte de sănătate. Cu mult timp în urmă, un bolnav l-a rugat pe Sfântul Pantelimon să îl ajute să se facă bine, dar acesta nu l-a vindecat.

Bolnavul a continuat să se roage. În final, acesta a fost vindecat. După ce a murit și a ajuns în cealaltă viață a văzut că, vindecat fiind, a pierdut multe cununi. Astfel, a mers la Sfântul Pantelimon și a cerut explicații.

ADVERTISEMENT

“De ce m-ai vindecat, dacă știai că voi pierde cununile?”, a întrebat el. “Gheronda, în ceea ce privește sănătatea, până când trebuie să mă las în mâinile Domnului?”

Primul pas spre vindecare este încredințarea Lui Dumnezeu, apoi omului, adică medicul. Înainte de a cere ajutorul medicilor, trebuie să cerem ajutorul Domnului și să credem că ne va ajuta.

ADVERTISEMENT

În același timp, trebuie să ai untdelemn sfințit, să bei agheasmă și să citești un psalm. “Gheronda, din cauza bolii nu pot îndeplini datoriile mele duhovnicești”, mai arată povestea pustnicului, notează brainberries.ro.

Atunci când ești bolnav, nu trebuie să faci nimic, ci doar să spui “Slavă Ție Dumnezeule”. Acest lucru este de ajuns pentru a te ajuta să te vindeci de boli.

ADVERTISEMENT
Tags:
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone....
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone. De când revine căldura
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Cifra care îi provoacă insomnii lui Cristi Borcea. În fiecare noapte!
Cifra care îi provoacă insomnii lui Cristi Borcea. În fiecare noapte!
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze