Life

Puterea dragostei, lovită de gelozie! Ella Tina, confesiuni în premieră despre relația cu misteriosul iubit arab: „Nu știu cât e el de serios”

Ella Tina, fostă concurentă la Puterea dragostei, a vorbit despre relația complicată pe care o are cu iubitul ei, o relație despre care nu știe cum se va desfășura și asta din cauza geloziei.
01.07.2022 | 15:26
Puterea dragostei lovita de gelozie Ella Tina confesiuni in premiera despre relatia cu misteriosul iubit arab Nu stiu cat e el de serios
Ella Tina, fostă concurentă la Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ella de la Puterea dragostei trăiește o poveste de iubire cu năbădăi! Dacă în urmă cu un an spunea că este extrem de fericită de relația cu un bărbat misterios, a cărui idenitate este una secretă, acum lucrurile sunt un pic schimbate.

Ella de la Puterea dragostei, despre suișurile și coborâșurile relației actuale

Focoasa botoșăneancă nu are, deocamdată, gânduri de măritiș cu partenerul ei, asta pentru că lucrurile între cei doi sunt destul de confuze. Ella a mărturisit pentru FANATIK că, deși îl iubește foarte mult pe omul cu care e împreună, nu poate garanta că va ajunge vreodată la altar, la brațul lui.

ADVERTISEMENT

Sinceră, dar păstrând discreția privind identitatea bărbatului cu care formează un cuplu, Ella ne-a povestit că ea și iubitul ei s-au certat destul de des, însă ceva îi ține, totuși, legați.

Cântăreața spune că gelozia este marea piedică în relația ei, ea recunoscând că este extrem de geloasă, însă nici iubitul ei nu face excepție când vine vorba de asta.

ADVERTISEMENT

Întrebată cum decurge povestea ei de iubire și dacă s-a gândit la măritiș, Ella a ezitat să spună că ar avea în plan o căsătorie.

„Oricât sunt eu de serioasă, nu știu cât e el de serios. El este arab, mai mic decât mine. E frumos foc și de aici probabil că sunt și eu geloasă, mai ales când văd că îi dau fetele follow pe Instagram. Au fost perioade când ne-am certat o dată la trei zile. Ne-am reîmpăcat ultima dată undeva prin luna februarie. Mă gândeam aseară dacă acest băiat e cu adevărat potrivit pentru mine”, este o parte din spovedania Ellei, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Nu prea îi place că sunt cunoscută. Pe mine mă deranjează când primește follow pe Instagram”

Unul dintre aspectele care a provocat până acum probleme în cuplu este faptul că vedeta e destul de cunoscută. Partenerul Ellei nu e prea încântat de celebritatea fostei concurente de la Puterea dragostei.

„Nu prea îi place că sunt cunoscută. Eu, în toată viața mea, am fost învățată ca bărbatul să fie pentru mine și eu doar pentru el. Îmi dau seama că realitatea nu e chiar așa: băieții sunt băieți, până la urmă”, a mai spus Ella.

ADVERTISEMENT

„Pe mine mă deranjează când primește follow pe Instagram. Recunosc că sunt geloasă, dar și el e gelos atunci când primesc aprecieri. De la ce pornesc certurile noastre? Nici nu știu să-ți spun, unele sunt banale. Aseară s-a supărat, de exemplu, de ce purtam pantaloni scurți”, ne-a mai zis Ella Tina.

„Eu sunt genul de femeie care are nevoie de un bărbat activ pentru mine. Sunt în perioada în care cred că am nevoie de fericire. Nici nu mai știu dacă în ziua de azi mai putem simți fericirea așa cum ne-o imaginăm. Aș fi avut nevoie ca în perioada asta să am o persoană activă lângă mine. Nu știu ce va fi cu această relație, dar asta e”, a completat bruneta.

Cu privire la participarea la Puterea dragostei și la cântat, Ella a recunoscut că dacă nu devenea cunoscută datorită reality-show-ului de la Kanal D, probabil nu ar fi urmat această cale artistică. Deși cântă de mică, niciodată nu s-a gândit serios la muzică, însă după ce a fredonat câteva melodii în casa Puterea dragostei a început să fie contactată de tot felul de producători muzicali, printre care chiar și Costi Ioniță.

ADVERTISEMENT