Life

Ella Tina de la Puterea Dragostei, implicată într-un accident de mașină. Ce a pățit fosta iubită a lui Jador

Ella Tina pare că este urmărită de ghinion. Fosta concurentă a emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei a făcut accident cu mașina, precizând cum s-a produc impactul.
06.05.2022 | 11:00
Ella Tina de la Puterea Dragostei implicata intrun accident de masina Ce a patit fosta iubita a lui Jador
Ella Tina de la Puterea Dragostei, accident rutier. Declarația făcută de frumoasa brunetă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Jador le-a povestit fanilor din social media ce a pățit în urmă cu puțină vreme. Bruneta a recunoscut că incidentul s-a produs din propria cuplă, vedeta mărturisind că nu a cedat trecerea într-o intersecție.

Ella Tina de la Puterea Dragostei, accident rutier. Declarația făcută de frumoasa brunetă

Ella Tina de la Puterea Dragostei a recunoscut că s-a grăbit și a accelerat când nu trebuia. Influencerița a povestit pe contul de Tik Tok că s-a izbit puternic de un zid, din fericire starea sa de sănătate fiind una bună.

ADVERTISEMENT

„Am intrat într-un zid. Așa e când ai probleme și stres foarte mare, se întâmplă să ai și probleme , nu poate fi totul doar roz. Eu sunt bine, mă doare mâna un pic, dar sunt bine. Bine că nu a fost nimic grav.

Am lovit mașina destul de tare. Trebuia să dau prioritate de dreapta și am accelarat în momentul ăla și m-am izbit”, a declarat frumoasa brunetă în mediul virtual, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ella Tina de la Puterea Dragostei, urmărită de ghinion?

Fosta concurentă de la Kanal D nu are pentru prima oară probleme de acest gen. Bruneta a rămas de mai multe ori fără permis de conducere din cauza vitezei excesive, în timp ce se deplasa pe un drum din Bacău.

La momentul respectiv Ella Tina a mărturisit că este urmărită de ghinion pentru că a fost oprită în repetate rânduri de oamenii legii în zona aceea. Un alt moment dificil prin care a trecut fosta iubită a lui Jador este când a suferit un alt accident.

ADVERTISEMENT

Bruneta s-a ales cu mașina avariată destul de serios după ce un șofer nu i-a acordat prioritate. Bolidul de lux a fost izbit din plin, fosta concurentă de la Puterea Dragostei având nevoie de îngrijiri medicale după ce a acuzat dureri la picioare.

Tags: