Sport

Răbdarea se răsplătește și la pariuri. A stat o săptămână să se joace toate meciurile de pe bilet, dar i-au adus peste 10.000 de euro

Un bilet jucat online a adus un profit uriaș pentru un parior inspirat, dar și foarte răbdător. A pus un bilet pe o întreagă săptămână, dar în cele din urmă a fost răsplătit. Câștig de peste 10.000 de euro.
06.03.2022 | 10:02
Rabdarea se rasplateste si la pariuri A stat o saptamana sa se joace toate meciurile de pe bilet dar iau adus peste 10000 de euro
Răbdarea se răsplătește și la pariuri. A stat o săptămână să se joace toate meciurile de pe bilet, dar i-au adus peste 10.000 de euro. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Continuă moda biletelor “big win” la pariuri. Iar cel mai recent exemplu este cel al unui parior care și-a încercat norocul online. A mizat 100 de lei pe 12 meciuri, dintre care majoritatea cu cote foarte mici. Dar și câteva surprize, inclusiv o cotă de peste 5. În cele din urmă, a făcut peste 10.000 de euro. 52.385,25 lei, mai exact.

Biletul jucat online pe platforma Superbet a avut de toate. Inclusiv o cotă de doar 1,11, dar și una gigant, 5,25. 12 evenimente bifate cu succes

Pentru a face asemenea bilete de tip big win, oferta completă de bonusuri oferite de Superbet poate fi de mare ajutor. Consultă-le înainte să îți alegi partidele pe care ești hotărât să mizezi.

ADVERTISEMENT

Primele meciuri de pe bilet s-au disputat pe pe 24 februarie. În Europa League, confruntarea dintre Betis Sevilla și Zenit, s-a jucat 1X, la cotă 1,29. Rezultatul final a fost 0-0. Debut cu dreptul, dar și cu ceva emoții. Betis merge mai departe datorită victoriei din tur, 3-2.

Biletul care a adus peste 10.000 de euro

 

O zi mai târziu s-a bifat fără emoții o cotă de 1,15. 1X la partida Universitatea Craiova – Chindia. Oltenii s-au impus cu 1-0. Dar tot pe 25 s-a jucat și meciul care a adus cea mai mare cotă de pe bilet, 5,25. X la Genoa – Inter Milano, partidă care s-a terminat 0-0.

ADVERTISEMENT

Încredere totală în CFR Cluj: două meciuri ale campioanei au fost prinse pe biletul câștigător. S-a profitat și de eșecul suferit de FCSB

Pariu îndrăzneț dar curajos la FCSB – Farul, X2 la cotă 1,57. Echipa lui Hagi avea să se impună fără emoții, scor 2-0. Pe bilet a fost și victoria smulsă de CFR Cluj pe terenul lui Sepsi, scor 2-0. Cotă 2,20. De altfel, pariorul a avut încredere maximă în ardeleni. A jucat și partida celor de la CFR Cluj la Voluntari. Pe 2 martie, echipa lui Dan Petrescu s-a impus cu 1-0 și a făcut verde cota de 1,95.

Tot din Liga 1, pe bilet a fost și victoria celor de la UTA în partida cu Academica Clinceni, scor 2-0, pe 25 februarie. Iar cu o zi înainte s-a bifat cotă 2,00 cu victoria spectaculoasă obținută de Dinamo la Porto, la handbal masculin, în Champions League. A fost un succes la limită al “câinilor”, 32-31.

ADVERTISEMENT

Alte cote mici care au contribuit și ele la bilet au fost un 1,11 pentru 1X la AC Milan – Udinese, terminat 1-1, și un 1,12 pentru victoria lui Nadal cu Tommy Paul, la Acapulco. De asemenea, s-a bifat fără emoții și cota Super Extra de 1,27 pentru victoria lui Tsitsipas la Giron, tot în Acapulco.

În fine, o altă cotă importantă pe bilet a venit după victoria obținută de FC Barcelona la Napoli. 2,75 pentru 2 solist, la partida care primise Super Cota din partea Superbet. Catalanii s-au impus cu 4-2 și au obținut calificarea, după 1-1 în tur.

ADVERTISEMENT

Oferta Superbet conține foarte multe cote atractive, așa că trebuie să îți acorzi timp pentru a studia cu atenție. De asemenea, consultă și lista completă a bonusurilor oferite de Superbet. Este cheia pentru a face asemenea bilete “big win”.

ADVERTISEMENT