Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Răchită, încă un atac la Meme: „Eu mor pe omul ăsta! Ia caimacul, minte pe la televizor”

Vivi Răchită l-a atacat din nou dur pe Mihai Stoica. Fostul fotbalist consideră că oficialul de la FCSB nu are niciun merit pentru perioada strălucitoare a vicecampioanei.
10.08.2023 | 09:19
Rachita inca un atac la Meme Eu mor pe omul asta Ia caimacul minte pe la televizor
Vivi Răchită l-a atacat dur pe Mihai Stoica după FCSB - CFR Cluj 1-0. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB are un start lansat de sezon cu șase victorii în tot atâtea partide. După meciul roș-albaștrilor cu CFR Cluj, scor 1-0, Mihai Stoica a mers în Peluza Nord, unde a sărbătorit victoria, dar și revenirea echipei lui Gigi Becali pe stadionul Ghencea. Vivi Răchită l-a taxat dur pe Mihai Stoica la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Răchită, încă un atac la Meme: „Eu mor pe omul ăsta! Ia caimacul, minte pe la televizor”

Vivi Răchită nu a ezitat din nou să-l taxeze pe Mihai Stoica. Cei doi s-au contrat dur și în primăvara acestui an, după plecarea lui Leo Strizu de la FCSB. Specialistul FANATIK SUPERLIGA consideră că Mihai Stoica nu are dreptul să se bucure ostentativ, deoarece nici performanțele sportive și nici revenirea FCSB-ului în Ghencea nu au venit ca urmare a eforturilor depuse de președintele Consiliului de Administrație.

ADVERTISEMENT

„(n.r. l-ai văzut pe Meme în ce forță era?) Nu l-am văzut cu danezii anul trecut (n.r. FCSB – Silkeborg 0-5). L-am văzut la penultima etapă cu Farul, în minutul 80, pe autostradă. Era pe A4 să meargă pe A2. La Constanța, la 2-3 a plecat. Nu avea ce să sărbătorească. Eu mor pe omul ăsta. Băi, frate! Nu ai avut niciun merit, că n-ai negociat pentru venirea pe Ghencea. A fost Vali Argăseală. 

N-ai avalizat biletul la ordin pentru garanții, a făcut-o Gigi Becali. N-ai făcut tu echipa, n-ai adus jucătorii, dar tu ai luat spuma după meci. (n.r. ziceai că s-a opus la jucători) De-aia e supărat pe noi că nu l-a vrut pe Djokovic. Uite că Djokovic îi dă cu terenul în cap. Îi dă cu meseria în cap. 

ADVERTISEMENT

Când era normal, pentru că echipa e în formă, să fii pe un trend ascendent din punct de vedere fotbalistic și câștigi meciuri, te duci tu repede să iei caimacul. Lasă, mă, jucătorii, lasă antrenorii, lasă pe cineva să fie acolo. Nu te duci tu în galerie. Care e meritul tău că nu înțeleg?”, a spus Vivi Răchită, la FANATIK SUPERLIGA.

Vivi Răchită l-a taxat pe Mihai Stoica: „Îl sunăm pe Gigi să ne spună că Meme nu face nimic?

După ce a anunțat că se retrage din fotbal, Gigi Becali l-a numit pe Mihai Stoica în funcția de președinte al Consiliului de Administrație de la FCSB. Vivi Răchită este de părere că oficialul roș-albaștrilor nu face altceva decât să ia din merite jucătorilor și oamenilor din staff. Totodată, fostul fotbalist al Stelei a lansat ironii la adresa lui Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

„(n.r. e președintele Consiliului de Administrație) Nu există. Gigi Becali a zis că va da echipa surorii lui și că Meme rămâne. S-a retras Gigi Becali până acum? (n.r. te-au iritat imaginile cu Meme sărbătorind?) Bineînțeles pentru că încearcă să ia caimacul jucătorilor, oamenilor care fac meseria asta și care se sacrifică.

Tu ce faci? Ajungi pe la televizor, mai spui câte o prostie, o minciună. Mai încerci să mai faci o îmbârligătură. Ții minte ce spunea Leo Strizu aici? (n.r. în minutul 80 plecase de la Constanța, era pe autostradă deja?) Da, îi era că se pune taxa la pod la Fetești, dacă mai stătea un pic.

ADVERTISEMENT

Este slujitor al Stelei. Vrei să îl sunăm iar pe Gigi Becali să ne spună că Meme nu face nimic, doar stă pe la televizor? (n.r. știi sigur lucrurile astea) Bineînțeles, de acolo le știu. El se ocupă de baza de la Berceni și mai pe acolo. În rest, deciziile le ia Becali. Toate deciziile. Ne-a spus și Gigi acum”, a mai spus Vivi Răchită.

„Dacă se lua lumea după Meme, Djokovic nu era la FCSB”

Mihai Stoica s-ar fi opus transferului lui Damjan Djokovic la FCSB, însă mijlocașul croat s-a integrat rapid și reprezintă una dintre soluțiile de bază ale antrenorului Elias Charalambous. „Când lucrurile sunt rele la echipă, de exemplu cum s-a pierdut titlul cu Farul. Ieși în față. Numai la bucurie?

Cum era Mitică de la brutărie, Meme de la tâmplărie. Păi, ieși în față când sunt lucrurile rele pentru că trebuie să aperi echipa. Nu doar la succes. ‘Am făcut eu’. Ce ai făcut că nu înțeleg? Dacă se lua lumea după tine, Djokovic nu era la FCSB. Noroc cu Gigi că a insistat.

De ce te bucuri? Care e meritul lui? (n.r. nu merită să se bucure?) Nu ostentativ. Să te duci în galerie, unde ai văzut asta? Eu spun care e meritul lui pentru revenirea FCSB-ului în Ghencea?”, a încheiat Vivi Răchită. Cu o părere total diferită a venit Adrian Ilie.

„Cobra” consideră că Mihai Stoica a făcut bine că a mers în Peluza Nord la finalul derby-ului cu CFR Cluj pentru a ține suporterii aproape de echipă. „Face parte din club, conduce, este în conducerea clubului și suporterii trebuie ținuți aproape”, a spus Adrian Ilie.

HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea se vede LIVE pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. În fiecare luni, marți și vineri, emisiunea va rula, de la ora 17:30, ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Vivi Răchită, atac la Meme Stoica

ADVERTISEMENT