Fotbal intern

STEAUA. Ce primă COLOSALĂ a ratat Rădoi! Acum nu mai ia bani!

STEAUA. Condiţionate de îndeplinirea obiectivelor, cîştigurile tehnicianului stelist sînt pe zero după ce a ratat calificarea în grupele europene. Şi pot rămîne acolo!...
17.09.2015 | 10:42
STEAUA Ce prima COLOSALA a ratat Radoi Acum nu mai ia bani
ADVERTISEMENT

STEAUA. Condiţionate de îndeplinirea obiectivelor, cîştigurile tehnicianului stelist sînt pe zero după ce a ratat calificarea în grupele europene. Şi pot rămîne acolo!

FANATIK a anunţat în exclusivitate cu o lună înainte de finalul campionatului trecut că Gigi Becali şi Mirel Rădoi s-au înţeles pentru înlocuirea lui Costel Gîlcă, deşi fostul antrenor al campionilor era la ora respectivă în plină luptă pentru atingerea obiectivelor impuse de patronul din Pipera.

ADVERTISEMENT

STEAUA. S-a făcut anunţul: ”Meme şi Popescu vor CONDUCE echipa!” 

Surse din anturajul „roş-albaştrilor” ne-au dezvăluit că dacă antrenorul care a cîştigat ultimele 3 trofee cu Steaua era plătit lunar cu 5.000 de euro, în schimb, actualul tehnician are parte de o altă înţelegere financiară cu „naşul” Gigi Becali, şi la propriu, şi la figurat.

Doar clauze de obiectiv

STEAUA. Concret? La un simplu calcul făcut în acest moment, dacă lucrurile nu vor ieşi ok, atunci s-ar putea ca Rădoi să se trezească că antrenează echipa GRATIS! „Naşul” a confirmat şi el al rîndul său modul în care este plătit „finul”. După ce a redus salariile oamenilor din staff-ul Stelei, finanţatorul campionilor a explicat: „Lui Mirel Rădoi nu i-am redus salariul, deoarece el nu este plătit lunar. El are în contract nişte clauze de care beneficiază doar în funcţie de atingerea obiectivelor”. Limpede şi clar: dacă obiective nu sînt, nici bani nu sînt!

ADVERTISEMENT

A ratat deja primele milioane de euro!

STEAUA. FANATIK.RO a aflat care erau bonusurile financiare pe care antrenorul de facto al „roş-albaştrilor” ar fi trebuit să le încaseze dacă pînă la această oră şi-ar fi îndeplinit obiectivele. Adică grupele Ligii Camponilor sau, în cel mai „rău” caz, grupele Europa League.

CUPA LIGII. S-a tras la sorţi! Cînd se pot întîlni Steaua şi Dinamo

„Gigi şi Mirel au avut o discuţie clară încă de la început, iar lucrurile au fost bine stabilite. Mirel i-a spus naşului său că a cîştigat suficient pînă acum în ţările arabe şi, momentan, pentru începutul său în antrenorat, nu doreşte să fie plătit lunar la Steaua. I-a spus că preferă să primească bani doar pentru atingerea obiectivelor. Iar sumele respective nu erau deloc mici. Astfel, dacă Rădoi ar fi dus Steaua în grupele Ligii Campionilor primea de la Gigi Becali trei milioane de euro. Net. Iar dacă ar fi dus echipa măcar în grupele Ligii Europa s-ar fi ales cu un milion de euro. Ambele obiective au fost ratate, iar Rădoi nu a încasat nimic”, a detaliat sursa FANATIK.

ADVERTISEMENT

La ce mai speră dacă ia campionatul

STEAUA. În acest moment, Mirel Rădoi se mai află în luptă doar pentru atingerea unui obiectiv important pentru Gigi Becali, şi anume titlul de campioană. Ei bine, în cazul în care „roş-albaştrii” vor cîştiga Liga 1, antrenorul campionilor se va alege cu un bonus financiar de 500.000 de euro din partea patronului.

Cel mai tare atac la Becali: „FCSB nu e Steaua! Nu are siglă, stadion!”

„Mirel e conştient că pe Gigi Becali îl mai interesează doar cîştigarea campionatului. Cupa Ligii şi Cupa României sînt trofee care pentru patronul Stelei aproape nu contează. Şi aici sînt unele bonusuri, dar nu atît de consistente. Oricum, acest lucru nu-l împiedică pe Rădoi să trateze competiţiile respective cu maximă seriozitate”, a încheiat sursa respectivă.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Propunerea care n-a putut fi refuzată

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că Mirel Rădoi a făcut la începutul mandatului său la Steaua un gest care l-a impresionat pe patronul Stelei. După ce a observat că Gigi Becali are în acel moment din nou probleme cu lichidităţile, s-a dus la acesta şi i-a făcut o propunere care nu putea fi refuzată: „Naşule, te pot împrumuta eu cu două milioane de dolari pentru a rezolva unele transferuri. Banii respectivi poţi să mi-i dai înapoi atunci cînd vinzi un jucător. Dacă vrei să îmi dai o hîrtie în alb la unul din jucători e ok, dacă nu, atunci mergem pe încredere”. Şi aşa a putut Gigi Becali să-i cumpere pe Tade şi Muniru!

L-a ajutat să îşi recupereze bani ca şi pierduţi

STEAUA. Finul Mirel a mai făcut faţă de naşul Gigi şi un alt gest care l-a mulţumit pe „părintele spiritual”. După ce a aflat că Becali are probleme cu arabii de la Al Hilal în recuperarea banilor din transferul lui Mihai Pintilii, Rădoi a luat legătura cu Olăroiu şi, împreună, prin prietenii lor din lumea arabă, în cele din urmă situaţia respectivă a fost rezolvată.

FOTO HORROR / Cum arată piciorul lui Luke Shaw după dubla fractură! 

„Dacă Mirel şi Olăroiu nu îşi puneau în acţiune relaţiile lor din ţările arabe, mai mult ca sigur că nici pînă la această oră Gigi Becali nu-şi recupera banii de la Al Hilal. Şi a fost vorba de peste un milion de euro! Patronul Stelei îl mandatase deja pe Valeriu Argăseală să îi dea în judecată pe oficialii fostei echipe a lui Pintilii şi Reghecampf, dar au intervenit Mirel şi Oli şi au rezolvat cazul”, a mărturisit pentru FANATIK.RO un apropiat al lui Gigi Becali.

Şi Ilie Dumitrescu a antrenat gratis

STEAUA. În cazul în care Mirel Rădoi nu va îndeplini nici un obiectiv, riscă să ajungă în situaţia lui Ilie Dumitrescu. În vara anului 2010, actualul analist sportiv l-a înlocuit pe banca tehnică a Stelei pe Victor Piţurcă. A rezistat la cîrma campionilor doar două luni şi, ulterior, după ce Gigi Becali l-a criticat la o emisiune televizată, fostul internaţional i-a reproşat acestuia că nu a văzut un ban în acea perioadă: „Gigi, mare atenţie cum vorbeşti cu mine! Vezi că tu în două luni cît am fost eu la Steaua nu mi-ai dat nici un ban. Ţi-am antrenat gratis. Aşa că te rog frumos vezi cum vorbeşti cu mine”, a dat din casă Dumitrescu.

Situaţie ciudată pentru Halep în finalul sezonului! Ce a hotărît împreună cu Darren Cahill 

3 milioane de euro primea Rădoi dacă reuşea să califice Steaua în grupele Ligii Campionilor

1 milion de euro primea Rădoi dacă ducea Steaua în grupele Europa League

500.000 de euro primeşte Rădoi dacă Steaua cîştigă titlul

ADVERTISEMENT