Life

Radu Banciu rămâne fără o emisiune: „S-a tranșat definitiv”

Radu Banciu a rămas fără una dintre emisiunile sale de la PrimaSport. Chiar el a anunțat că o să ia de pe post. Care este motivul?
03.10.2023 | 12:28
Radu Banciu ramane fara o emisiune Sa transat definitiv
Radu Banciu a rămas fără o emisiune. Sursa foto: captură PrimaSport
ADVERTISEMENT

Radu Banciu a primit o veste neplăcută din partea conducerii PrimaSport. Controversatul prezentator rămâne fără una din emisiunile sale. Chiar el a făcut anunțul și a explicat ce s-a întâmplat.

Radu Banciu a rămas fără una dintre emisiuni

Radu Banciu este unul dintre cei mai controversați prezentatori de la noi. Afirmațiile lui au fost considerate de multe ori jignitoare și chiar deplasate, CNCD s-a sesizându-se după unele declarații. 

ADVERTISEMENT

Acum, el a primit o lovitură din partea conducerii postului de televiziune PrimaSport. El a fost anunțat că emisiunea Notele lui Banciâu, pe care o realiza alături de Vlad Măcicășan și Anita van Belzen a fost anulată.

Anunțul a fost făcut chiar de Radu Banciu, care a menționat că a fost înștiințat personal de acest lucru. Mai mult de atât, deși trebuia să realizeze o ultimă ediție, a preferat să nu o mai facă.

ADVERTISEMENT

„Am o informație oficială: nu se mai fac Notele. Astăzi s-a tranșat definitiv. Eu și cu Vlad am fost rugați să mai facem o emisiune în această zi de miercuri, dar până la urmă, discutând cu conducerea, am ajuns la concluzia că nu mai are niciun sens.

S-a încheiat, este oficial. Această emisiune de note nu se mai putea desfășura și s-a pecetluit, Vlad mi-a dat telefon și m-a asigurat că este jucată. Anita este istorie”, a spus Radu Banciu, conform ziare.com.

ADVERTISEMENT

„Eram noi buni. Câștigul era zero”

Radu Banciu a continuat afirmațiile și a spus că era imposibil ca emisiunea să mai continue, dar poate că cineva va reuși să o reînceapă și să-i ducă numele mai departe, cândva.

Totuși, prezentatorul este de părere că succesul era garantat de el și de colegii lui, care oricum nu aveau un profit. „Este o emisiune pe care totuși am dus-o câțiva ani. Nu mai cadra cu iureșul ăsta, nu mai era posibilă această emisiune.

ADVERTISEMENT

Emisiunea era făcută că eram noi buni. Este meritul principal al meu și al postului. Imaginați-vă o emisiune unde să îl faci praf pe Hagi o ediție din două, unde să faci așa ceva? E bine să spui lucrurilor pe nume.

Nu dăm vina pe nimeni, era pentru noi dificil să mai continuăm. Poate să o reînceapă cineva și să îi mențină numele. O făceam că ne făcea nouă plăcere, eram jurnaliști. Nu era niciun contract aici. Câștigul era zero”,a adăugat Radu Banciu, care rămâne la PrimaSport cu proiectul Football All Inclusive.

ADVERTISEMENT
Tags: