Life

Radu Drăgușin, inexistent pentru Larisa Iordache! Gimnasta de aur a României a făcut topul sportivilor

Radu Drăgușin, starul momentului, n-a prins nici locul trei în topul gimnastei Larisa Iordache! Pe cine preferă fosta campioană?
29.02.2024 | 09:04
Radu Drăgușin nu e pe lista favoriților gimnastei Larisa Iordache. Foto: Instagram/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Larisa Iordache a făcut topul sportivilor din România, unul din care lipsește vedeta momentului în fotbalul internațional, Radu Drăgușin! În exclusivitate pentru FANATIK, fosta gimnastă ne-a spus și în ce lună a ales să se căsătorească, până la urmă. Tot ce se știa până acum este că va ajunge în fața ofițerului de stare civilă vara asta! Să fie iulie, august? Avem răspunsul!

Radu Drăgușin n-a impresionat-o pe Larisa Iordache

Larisa Iordache a spus care sunt sportivii ei preferați din generația actuală. FANATIK a vrut să știe cum îi evaluează pe cei care fac performanță în sport, indiferent dacă vorbim de fotbal, handbal, baschet sau gimnastică, unde ea s-a făcut remarcată.

ADVERTISEMENT

Larisa ne-a spus că pe primul loc se află iubitul ei, Cristian Chiriță, care este multiplu campion național la tenis de masă. Pe locurile doi și trei, Iordache i-a pus pe Sabrina Voinea, o tânără speranță a gimnasticii și pe David Popovici, ”rechinul” care a făcut valuri, la propriu, în competițiile de înot.

FANATIK a insistat să smulgă câteva cuvinte din partea Larisei despre celebrul Radu Drăgușin, însă, extrem de elegantă, a refuzat să îl pună pe lista preferaților ei, pentru că nu are prea mare tangență cu fotbalul!

ADVERTISEMENT

FANATIK a vrut să mai știe dacă se regăsește în vreun fel în numele pe care ni le-a enumerat, însă fosta campioană la gimnastică ne-a zis că nu vrea să pună problema în acest fel, întrucât consideră că fiecare sportiv trebuie să fie unic.

David Popovici, Sabrina Voinea și iubitul ei, Cristian Chiriță – preferații Larisei Iordache

„Îi cam apreciez pe toți sportivii, cel mai mult pe iubitul meu, este un foarte bun sportiv de performanță, face tenis de masă și e primul sportiv pe care îl apreciez. Apoi, Sabrina Voinea din gimnastică și David Popovici. Pe Popovici îl admir pentru că este un adolescent care își dorește să ajungă undeva.

ADVERTISEMENT

Nu pot să zic că mă regăsesc în el în vreun fel, îmi place să cred că eu am fost unică și sunt unică, dar cred că fiecare sportiv trebuie să ia ce e mai bun de la fiecare campion și să adune la el.

Îl apreciez pentru efortul pe care îl depune, pentru că știu cât de greu este. Uite, până și Cristian, merge de două ori pe zi la antrenament și știu ce presupune asta, câtă muncă e în spate”, a declarat Larisa Iordache, în exclusivitate pentru FANATIK, ignorându-l pe Radu Drăgușin.

ADVERTISEMENT

Larisa ne-a vorbit și despre posibila ei revenire în sport. Ne-a spus că vrea să rămână, în continuare, la stadiul de antrenoare de copii. „Am mai încercat în vară să mă mișc puțin, doar că unele lucruri n-au mai stat așa cum îmi doream. Atunci am rămas pe partea de antrenorat, pentru că îmi place foarte mult acest lucru.

Inițiez copii pentru gimnastică și asta mă bucură cel mai tare acum. Vreau să fiu o antrenoare de succes și să mi se cânte imnul ca antrenoare așa cum mi s-a cântat și ca sportivă”, a completat Larisa Iordache, pentru FANATIK.

„Cel mai important în sport este să nu renunți”

Vedeta a oferit și câteva sfaturi celor care vor să atingă performanța ei din gimnastică. Larisa Iordache le transmite tinerilor care iau calea sportului să nu renunțe niciodată la visul lor, indiferent de câte obstacole s-ar lovi pe drum.

„Cel mai important în sport, vorbesc acum mai ales de lumea gimnasticii, este să nu renunți, să te gândești de fiecare dată de ce ai început acest drum, care sunt obiectivele tale. Desigur, trebuie să fii și optimist, căci până la urmă optimismul te ajută să mergi mai departe.

Eu am o vorbă: când nu mai pot, mai pot un pic. Am încercat-o pe propria piele și asta m-a ajutat. Contează foarte mult să fii perseverent”, ne-a precizat Larisa Iordache.

Cât despre pasul de a face nunta cu iubitul ei, Larisa ne-a spus că, deși nu ține neapărat la tradiții, este un pas pe care a simțit să îl facă din tot sufletul. Chiar dacă au decis să facă marele pas, relația cu iubitul ei nu s-a schimbat deloc. Iunie este luna aleasă pentru cununia civilă, după cum ne-a spus bruneta, în exclusivitate!

Larisa Iordache face nuntă în iunie. Ce zice despre nașii de cununie

„E foarte frumos, pasul acesta contează foarte mult într-o relație din punctul nostru de vedere. Pentru noi nu s-au schimbat lucrurile, dar parcă iubirea este mult mai intensă, mai hotărâtă. Știm că suntem pe drumul cel bun. Vrem să ne creăm propria noastră familie, să fim alături unul de altul.

Ne-am gândit pentru luna iunie la cununia civilă. Încă discutăm despre o dată exactă. Nașii o să fie niște prieteni de-ai noștri, trebuie să mergem să îi cerem de nași, căci încă nu le-am spus. Sunt niște prieteni de la care avem foarte multe de învățat. Cred că o să fie doi părinți spirituali foarte buni pentru noi”, a încheiat Larisa Iordache.

ADVERTISEMENT