Sport

Radu Drăgușin, primul interviu la Tottenham: „Decizia am luat-o cu inima”. Cu ce colegi s-a reîntâlnit

Radu Drăgușin a oferit primul interviu în calitate de jucător al lui Tottenham. Fundașul român a vorbit despre fotbalul din Premier League.
12.01.2024 | 09:18
Radu Dragusin primul interviu la Tottenham Decizia am luato cu inima Cu ce colegi sa reintalnit
Radu Drăgușin a oferit primul interviu în calitate de jucător al celor de la Tottenham. Foto: captură Facebook - Tottenham Hotspur.
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin a fost prezentat oficial la Tottenham joi, 11 ianuarie, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Fundașul naționalei de fotbal a României a avut parte de o prezentare fastuoasă, fiind anunțat oficial fanilor ca un adevărat star. Drăgușin a oferit primele declarații după ce a semnat cu Tottenham.

Radu Drăgușin, primul interviu la Tottenham: „Decizia am luat-o cu inima”

Radu Drăgușin a călătorit încă de miercuri, 10 ianuarie, la Londra. Totuși, prezentarea oficială a românului la Tottenham a întârziat din cauza faptului că Genoa i-a cerut jucătorului să renunțe la un bonus pe care îl avea de încasat, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Fundașul în vârstă de 21 de ani a explicat într-un interviu cum a luat decizia de a semna cu Tottenham în detrimentul celor de la Bayern Munchen. „Sunt entuziasmat, mă simt extrem de fericit. E un pas mare pentru mine, dar simt că este pasul potrivit, pot spune că decizia am luat-o cu inima.

Am avut câteva discuții cu antrenorul, am simțit o conexiune foarte bună cu el încă de când am început să vorbim, mi-a spus că i-ar plăcea să vin aici, că îi place stilul meu de joc și că e de părere că mă potrivesc în această echipă”, a declarat Radu Drăgușin.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin se va reîntâlni cu 2 foști colegi de la Juventus: „Sunt nerăbdător”

Radu Drăgușin a vorbit și despre fotbalul din Premier League, cel mai tare campionat din lume. La Tottenham, fundașul central se va reîntâlni cu Dejan Kulusevski și Rodrigo Bentancur, foștii coechiperi din perioada petrecută la Juventus.

„Îmi place acest tip de fotbal, cu liniile de apărare sus, agresiv, cu mult spațiu pe spate pentru a te apăra. Pot spune că sunt un jucător care va da totul pentru această echipă, e un vis să pot juca fotbal la o astfel de echipă. Pot să vă asigur că voi da 100% întotdeauna pe teren. 

ADVERTISEMENT

(n.r. despre revederea cu Kulusevski și Bentancur) E o senzație plăcută să îi reîntâlnesc, am fost împreună la Juve în urmă cu trei ani, sunt nerăbdător să îi văd atât pe ei, cât și pe restul colegilor”, a spus Drăgușin.

„Mi-am dorit toată viața să joc fotbal în Premier League”

Radu Drăgușin va încasa un salariu de aproximativ 3.000.000 de euro anual la Tottenham. Fundașul ar putea debuta în tricoul londonezilor chiar la derby-ul cu Manchester United, în etapa cu numărul 21 din Premier League.

ADVERTISEMENT

„Îi cunosc pe ceilalți jucători care au fost în Serie A, chiar dacă nu personal, e o senzație plăcută să știi că pot vorbi în italiană și alți jucători de aici.

Am semnat cu Juventus la 16 ani, a fost destul de greu, nu voi minți, dar am învățat încă de mic că trebuie să faci sacrificii pentru visurile tale, trebuie să muncești pentru ele zilnic, fără voință de muncă și sacrificiu nu poți să îți îndeplinești visurile. 

Mi-am dorit toată viața să joc fotbal la cel mai înalt nivel și să joc în Premier League, pot spune că mi s-a îndeplinit unul dintre visuri. Sunt extrem de încântat și nerăbdător să pășesc pe teren”, au fost cuvintele lui Radu Drăgușin.

ADVERTISEMENT