Sport

Oficial: Radu Drăgușin la Tottenham! Spurs l-a prezentat ca pe un megastar pe internaționalul român. Video

Radu Drăgușin este noul jucător al lui Tottenham. Fundașul naționalei României a ales să joace pentru Tottenham în detrimentul celor de la Bayern Munchen și a fost prezentat oficial la gruparea lui Ante Postecoglou.
11.01.2024 | 20:51
Oficial Radu Dragusin la Tottenham Spurs la prezentat ca pe un megastar pe internationalul roman Video
Oficial: Radu Drăgușin la Tottenham! Spurs l-a prezentat ca pe un megastar pe internaționalul român. FOTO: Twitter Fabrizio Romano
ADVERTISEMENT
11-01-2024
18:55

Radu Drăgușin, prezentat la Spurs precum un megastar

Radu Drăgușin este în mod oficial noul jucător al celor de la Tottenham, mutare anunțată, în exclusivitate, de FANATIK. După o întreagă „telenovelă”, fundașul naționalei României a ales să îmbrace tricoul londonezilor.

În dimineața zilei de miercuri, Drăgușin a refuzat-o pe Bayern Munchen. Ulterior, fotbalistul de 21 de ani a călătorit la Londra alături de impresarul Florin Manea. După vizita medicală, pe care a trecut-o cu succes, Radu Drăgușin a semnat contractul cu Tottenham, devenind al patrulea fotbalist român care îmbracă tricoul londonezilor.

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Radu Drăgușin a fost prezentat oficial la Tottenham în seara zilei de joi, 11 ianuarie. Drăgușin a semnat un contract valabil până în iunie 2029 și va încasa un salariu anual de aproximativ 3 milioane de euro.

Prezentarea stoperului trebuia să aibă loc dimineața, dar aceasta a întârziat din cauza unor probleme financiare între fotbalist și Genoa.

11-01-2024
16:45

Drăgușin va avea numărul 6

Deși Tottenham încă întârzie să facă anunțul oficial al transferului lui Radu Drăgușin de la Genoa, în spațiul public apar noi informații despre situația fundașului central.

Jurnalistul Fabrizio Romano a anunțat pe contul său de Twitter că internaționalul român și-a ales numărul 6 la Tottenham, care era liber. El a jucat la Genoa cu numărul 5, însă acesta este purtat la Spurs de mijlocașul danez Pierre-Emile Hojbjerg.

 

11-01-2024
07:17

Radu Drăgușin urmează să fie prezentat oficial la Tottenham

Radu Drăgușin a trecut cu succes vizita medicală efectuată la baza celor de la Tottenham. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fundașul central al naționalei României urmează să fie prezentat oficial joi dimineață. FANATIK este la Londra și transmite cele mai tari informații despre cel mai scump transfer din fotbalul românesc. 

Fabrizio Romano a dezvăluit că documentele transferului lui Radu Drăgușin la Tottenham au fost finalizate. Următorul pas este ca stoperul de 21 de ani să fie prezentat oficial. 

„Toate documentele au fost finalizate între Genova și Tottenham pentru înțelegerea cu Radu Drăgușin. Fundașul central român și-a făcut ieri analizele medicale.

Anunțul oficial este următorul pas. Postecoglou va avea noul fundaș central pe care și-l dorea”, a scris Fabrizio Romano pe rețelele de socializare. 

10-01-2024
18:22

Radu Drăgușin, mesaj pentru suporterii Genoa CFC, șters după 15 minute

Radu Drăgușin a postat un mesaj pe Instagram, prin care le-a mulțumit fanilor de la Genoa pentru perioada frumoasă petrecută în acest sezon. Interesant, mesajul a fost șters după doar 15 minute, astfel că multă lume se întreabă care e motivul.

”E greu să pot explica în câteva cuvinte o perioadă din viață care a însemnat atât de mult pentru mine. O să încerc. A fost greu să scriu atât de multe pagini interesante împreună. Am reușit. E greu să uităm pașii pe care i-am făcut împreună, de la visul promovării până la aceste luni ale Serie A. Nu îi voi uita, de fapt îi voi purta în suflet, pentru totdeauna.

E greu, dar nu sunt momente în viață când două drumuri se despart. O să-mi fie dor să mă aplaude un stadion de vis, să sar cu voi la finalul meciului, să mă întorc spre Peluza Nord și să simt fiorii, să glumesc pentru că m-au surprins pe cameră. Îmi va lipsi toată afecțiunea voastră.

Mulțumesc Genoa, mulțumesc genoani, veți fi mereu în inima mea. Vreau să vă salut așa, cu cuvinte puține, dar, sincere. Vă iubesc pe toți foarte mult”, a scris Radu Drăgușin pe Instagram, în limba italiană. Asta, înainte să-și steargă mesajul.

10-01-2024
16:07

Drăgușin a trecut vizita medicală

Se poate spune că Radu Drăgușin este jucătorul lui Tottenham Hotspur, după ce fundașul român a efectuat vizita medicală.

Celebrul jurnalist Fabrizio Romano a anunțat că jucătorul a trecut vizita medicală și urmează să semneze contractul. ”Radu Drăguşin tocmai a efectuat vizita medicală la Spurs, afacerea e gata! Drăguşin semnează un contract valabil până în iunie 2029, cu un salariu anual de 3 milioane de euro. Înţelegerea va fi anunţată oficial în curând.

Spurs va plăti 25 de milioane de euro, la care se adaugă 5 milioane de euro bonusuri, iar Djed Spence li se va alătura celor de la Genoa ca jucător împrumutat, urmând să fie şi o opţiune de transfer definitiv”, a anunţat Fabrizio Romano pe reţelele sociale.

Tottenham Bayern Radu Drăgușin

10-01-2024
12:53

Radu Drăgușin a aterizat la Londra

Plecat în urmă cu aproximativ o oră și 50 de minute de la Genoa, internaționalul român a ajuns la Londra în jurul orei 14:45 (ora României), la bordul unui jet privat trimis de cei de la Tottenham.

El urmează să facă vizita medicală și dacă totul va fi în ordine va semna în cursul serii contractul cu „Spurs”.

10-01-2024
11:01

Primele imagini cu Radu Drăgușin la plecarea spre Londra

Radu Drăgușin a bătut palma cu Tottenham și zboară miercuri la Londra pentru a semna contractul și pentru a face vizita medicală. FANATIK a prezentat imagini cu avionul care-l duce pe Drăgușin pe aeroportul Stansted din Londra

Radu Drăgușin a fost surprins la plecarea spre Londra. Primele imagini cu fostul fotbalist al lui Juventus pe aeroportul „Cristoforo Colombo” din Genova au apărut pe rețelele de socializare. 

Fundașul naționalei României trebuia să fie în drum spre Londra, însă zborul programat inițial la ora 12:00 a fost amânat de două ori. În cele din urmă, Radu Drăgușin, alături de impresarul Florin Manea, au decolat spre Londra la 12:50 (ora României).

Zborul va dura aproximativ o oră și 30 de minute. La intrarea în aeroport, Radu Drăgușin nu a vrut să dea nicio declarație pentru jurnalistul prezent la fața locului.

10-01-2024
08:29

Radu Drăgușin zboară astăzi la Londra

Radu Drăgușin și-a decis viitorul! Fundașul central al României, în vârstă de 21 de ani, va îmbrăca tricoul lui Tottenham începând din această iarnă. Potrivit ultimelor informații, Genoa va primi suma de 25 de milioane de euro din partea londonezilor, plus alte 6 milioane bonusuri, dar și împrumutul lui Djed Spence până în vară. 

Jurnalistul Gianluca Di Marzio a anunțat pe X (fostul Twitter) că Radu Drăgușin va zbura în această dimineață la Londra cu un avion privat pentru a semna contractul. Tot astăzi, românul va efectua vizita medicală. 

Radu Drăgușin va semna un contract valabil până în 2029 și va încasa un salariu anual de aproximativ 3 milioane de euro. FANATIK a scris, în premieră, despre transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham încă din data de 15 decembrie 2024. 

10-01-2024
08:11

Fabrizio Romano a anunțat decizia lui Radu Drăgușin

Radu Drăgușin a luat o decizie finală în ceea ce privește viitorul său. Jurnalistul Fabrizio Romano a anunțat că fundașul naționalei României a ales-o pe Tottenham în lupta finală cu Bayern Munchen pentru semnătura jucătorului.

Potrivit sursei menționate, londonezii au mărit oferta peste noapte, iar Genoa ar urma să încaseze 30 de milioane de euro, plus împrumutul fundașului dreapta Djed Spence.

„Există un acord pentru un pachet de 30 de milioane de euro, după o nouă ofertă făcută peste noapte. Drăgușin a vrut să meargă la Tottenham și a acceptat oferta, în ciuda ofertei de la Bayern”, a scris Fabrizio Romano.

 

Tottenham și Bayern Munchen sunt formațiile de top din Europa care dispută bătălia finală pentru transferul românului Radu Drăgușin. Fundașul central a fost curtat și de Napoli, însă echipa lui Aurelio De Laurentiis a pus stop negocierilor. Genoa a acceptat ofertele venite din partea lui Tottenham și Bayern.

Tottenham sau Bayern? Ziua decisivă pentru transferul lui Radu Drăgușin

Radu Drăgușin este cel mai căutat fotbalist român și unul dintre cei mai doriți fundași centrali din Europa în perioada de transferuri din iarnă. Tottenham și Bayern se luptă pentru semnătura fundașului naționalei României, iar o decizie în acest sens a fotbalistului este așteptată chiar miercuri, 10 ianuarie. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate interesul londonezilor pentru fotbalistul român.

ADVERTISEMENT

Tottenham a fost prima care a plusat și i-a oferit lui Radu Drăgușin un contract până în 2029. Londonezii le-au pus pe masă celor de la Genoa suma de 25 de milioane de euro, plus alte 5 milioane bonusuri, dar și împrumutul lui Djed Spence până în vară.

Ulterior, Bayern Munchen a turat motoarele și i-a oferit „Grifonului” suma de 31 de milioane de euro cu tot cu bonusuri. Genoa, formația antrenată de Alberto Gilardino, a acceptat ambele oferte, iar decizia finală îi aparține lui Radu Drăgușin, așa cum a anunțat jurnalistul Fabrizio Romano.

ADVERTISEMENT

Bayern Munchen, propunere salarială pentru Radu Drăgușin

Totodată, jurnalistul italian specializat în transferuri a anunțat că Bayern Munchen a venit cu propunerea de salariu pentru Radu Drăgușin. „Bayern a trimis o propunere salarială importantă pentru Radu Drăgușin în noaptea trecută.

Iar fundașului central i-a fost prezentat și proiectul clubului. Conducerea lui Bayern insistă, sperând să deturneze transferul. Drăgușin va decide azi. Propunerea de la Tottenham este încă pe masă”, a scris Fabrizio Romano pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei din Italia, Radu Drăgușin este tentat să semneze cu Bayern Munchen, în timp ce apropiații fotbalistului își doresc ca acesta să îmbrace tricoul lui Tottenham în Premier League. De asemenea, Drăgușin a declarat de-a lungul timpului că unul dintre obiectivele sale este să joace în cel mai tare campionat din lume.

Pe de altă parte, fundașul naționalei are o relație excelentă cu Matthijs de Ligt din perioada în care cei doi fotbaliști făceau echipă la Juventus. Actualmente, olandezul este legitimat la Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Bayern Munchen este angrenată în UEFA Champions League, în timp ce Tottenham evoluează în acest sezon doar în întrecerile interne. „Genoa va accepta ambele oferte, rămâne ca Drăgușin să-și decidă viitorul”, a fost unul dintre anunțurile lui Fabrizio Romano.

ADVERTISEMENT