Sport

Exclusiv. Scandal pe bani! Anunțul transferului lui Drăgușin la Tottenham, amânat din cauza lui Genoa

Radu Drăgușin este aproape de a deveni jucătorul lui Tottenham, dar anunțul oficial a întârziat să apară. FANATIK a aflat că totul este din cauza lui Genoa și a unei sume de bani.
11.01.2024 | 19:57
Exclusiv Scandal pe bani Anuntul transferului lui Dragusin la Tottenham amanat din cauza lui Genoa
Radu Drăgușin este aproape de a deveni jucătorul lui Tottenham, dar anunțul oficial a întârziat să apară. FANATIK a aflat că totul este din cauza lui Genoa și a unei sume de bani. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Internaționalul român a trecut vizita medicală și este în așteptarea prezentării oficiale. Din ultimele informații, fundașul a ales să joace cu numărul 6 pentru formația din Premier League.

Genoa a întârziat transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham

Din informațiile obținute de FANATIK, anunțul oficial al transferului lui Radu Drăgușin la Tottenham a fost amânat din cauza faptului că Genoa i-a cerut jucătorului să renunțe la un bonus pe care îl avea de încasat.

ADVERTISEMENT

Jucătorul s-a consultat cu agentul Florin Manea dacă să renunțe la cei 10.000 de euro pe care îi avea de încasat de la formația din Serie A și, în cele din urmă, cei doi au luat decizia să se lipsească de acei bani.

După ce internaționalul român a renunțat la respectiva sumă situația s-a rezolvat. FANATIK a aflat că Radu Drăgușin urmează să fie prezentat în curând ca fiind noul jucător al lui Tottenham Hotspur.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, el ar putea fi inclus de managerul Ange Postecoglu în lotul pentru partida cu Manchester United de pe Old Trafford. Întâlnirea din etapa a 21-a din Pemier League se va disputa duminică, 14 ianuarie, de la ora 18:30.

Fanii lui Spurs nemulțumiți că se întârzie prezentarea lui Drăgușin

În cursul zilei de joi, 11 ianuarie, fanii lui Tottenham și-au exprimat nemulțumirea și îngrijorarea în același timp pentru că Radu Drăgușin nu a fost anunțat la Tottenham, deși se află de 24 de ore la Londra.

ADVERTISEMENT

Suporterii au luat cu asalt paginile oficiale ale lui Tottenham. Cei mai vocali s-au îndreptat către pagina oficială de Instagram a londonezilor. La ultima postare, în care apar imagini cu Timo Werner de la primul antrenament, fanii și-au spus oful.

„Unde e Radu?”„Drăgușin a picat vizita medicală?”„Admin, ce faci cu noi? Așteptăm cu nerăbdare următorul anunț”„Anunță-l pe Drăgușin și lasă-l să înceapă antrenamentele. Avem nevoie de el duminică (n.r. la derby-ul cu Manchester United)”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin a devenit cel mai scump jucător român din toate timpurile după ce Tottenham a acceptat să plătească pentru transferul său de la Genoa suma de 25 de milioane de euro, plus alte 6 milioane de euro bonusuri.

În Premier League, Radu Drăgușin va avea un salariu de aproape 3 milioane de euro pe sezon. În comparație, Heung-Min Son, golgheterul sud-coreean al lui Tottenham, încasează 11,4 milioane de euro anual. Atacantul este cel mai bine plătit jucător din lotul lui Ange Postecoglou.

ADVERTISEMENT