Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Radu Drăgușin, vânat de sponsori mari: „Trebuie să bage mâna în buzunar dacă îl vor”

Radu Drăgușin este ofertat cu sume de importante de unii dintre cei mai importanți sponsori. Florin Manea a dezvăluit cu cine semnează fundașul lui Tottenham
08.02.2024 | 19:21
Radu Dragusin vanat de sponsori mari Trebuie sa bage mana in buzunar daca il vor
Radu Drăgușin, ofertat de sponsorul Simonei Halep. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin a fost doar rezervă de ziua lui la meciul cu Everton și a jucat un singur minut, însă fundașul central al naționalei României este dorit de cei mai importanți sponsori de încălțăminte sportivă. Florin Manea a dezvăluit detaliile la FANATIK SUPERLIGA.

Radu Drăgușin, noi oferte după transferul la Tottenham: „Am ofertă scrisă de la Nike și Adidas”

Florin Manea, impresarul jucătorului, a dezvăluit că Radu Drăgușin ar putea să semneze cu sponsorul pe care îl are și Simona Halep: „Deja discutăm cu foarte mulți. Avem ofertă scrisă de la Nike. Sunt în negocieri cu ei. Și de la Nike și de la Adidas”.

ADVERTISEMENT

Agentul jucătorului nu este însă foarte entuziasmat de propunerea gigantului american: „Vedem. Mai trebuie să mai umple un pic dacă vor să… Mai puțin de un milion pe an. Nu se dau așa mulți bani. Sunt alte.. Gillette, alte companii care dau. 

Nike, Adidas și Puma. Atât. De la ei poți să iei bani. Deci din astea trei. E o firmă de șampoane. Sunt. O să crească, dar deocamdată de-abia ajungi și se tatonează”.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin, sfătuit de Florin Manea: „S-ar putea îl vedem cu Adidas dacă nu umblă la buzunar”

Florin Manea a dezvăluit că Radu Drăgușin e aproape să devină noua imagine a celor de la Adidas: „Nu sunt mulțumit de ofertă. Trebuie să mai bage mâna în buzunar.

S-ar putea să îl vedem cu Adidas dacă nu umblă la buzunar”, a mai spus agentul la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea care e LIVE pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30.

ADVERTISEMENT

Îl vede noul căpitan al naționalei României: „Va depăși și selecțiile la echipa națională ale lui Dorinel Munteanu”

Florin Manea își pune toți banii pe Radu Drăgușin și e convins că va face carieră și la naționala României: „Cred că va fi noul căpitan al naţionalei României. Şi ani mulţi de acum înainte. Eu am prezis că va depăşi şi selecţiile la echipa naţională. O să îl depăşească şi pe Dorinel Munteanu.

Doar să îl ţină Dumnezeu sănătos. Eu am mai spus-o. Lumea a luat-o puţin greşit. Nu îi spun eu lui Edi Iordănescu pe cine să pună căpitan. Eu am vrut să joace la naţională, nu pentru mine. Că nu l-am vândut de la naţională”.

ADVERTISEMENT

La doar 22 de ani, stoperul are deja 13 meciuri la naționala de seniori a României. Drăgușin a jucat până acum doar opt minute în trei partide la Tottenham Hotspur.

Florin Manea a dezvăluit ce sponsori mari se bat pe Radu Drăgușin

ADVERTISEMENT