Sport

Radu Petrescu, catastrofal și în Universitatea Craiova – Rapid! L-a dat aiurea afară pe Baiaram. Cum a fost „salvat” la VAR de Hațegan. Video

Radu Petrescu a fost aproape să o comită și la Universitatea Craiova - Rapid. „Centralul” l-a eliminat inițial pe Ștefan Baiaram, însă a fost „salvat” de Ovidiu Hațegan.
16.04.2023 | 22:08
Radu Petrescu catastrofal si in Universitatea Craiova  Rapid La dat aiurea afara pe Baiaram Cum a fost salvat la VAR de Hategan Video
Radu Petrescu l-a eliminat pe Ștefan Baiaram în Universitatea Craiova - Rapid. VAR i-a întors decizia. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

A fost o repriză plină de evenimente pe Stadionul „Ion Oblemenco” la derby-ul Universitatea Craiova – Rapid. Radu Petrescu a fost aproape să acorde al doilea cartonaș roșu în mai puțin de o repriză, însă VAR a întors decizia „centralului”.

Radu Petrescu, aproape să o comită și în Universitatea Craiova – Rapid! L-a eliminat bizar pe Baiaram, însă a fost „salvat” de VAR

Radu Petrescu a avut treabă în prima repriză a derby-ului Universitatea Craiova – Rapid. Valentin Costache a fost primul eliminat de pe teren după ce a comis două faulturi stupide și a văzut pe rând cartonașele galbene, apoi pe cel roșu.

ADVERTISEMENT

În prelungirile partidei, Ștefan Baiaram a intrat prin alunecare asupra lui Alexandru Albu, iar Radu Petrescu s-a pripit și i-a acordat direct cartonașul roșu „decarului” oltenilor. Ulterior, „centralul” a primit semne din camera VAR și a fost chemat la margine pentru a revedea faza.

Pe reluările video s-a putut observa că intrarea nu a fost atât de aspră precum a crezut inițial Radu Petrescu. Mai mult decât atât, fotbalistul celor de la Rapid îl calcă pe Ștefan Baiaram în momentul alunecării. „Salvat” de Ovidiu Hațegan din camera VAR, Radu Petrescu a revenit asupra deciziei și i-a acordat doar cartonașul galben lui Ștefan Baiaram. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram, înlocuit de Eugen Neagoe la pauză. Formulă extrem de ofensivă a oltenilor

Eugen Neagoe l-a înlocuit pe Ștefan Baiaram la pauză cu Jovan Markovic. Antrenorul celor de la Universitatea Craiova nu a vrut să riște în condițiile în care „decarul” oltenilor a rămas în posesie cu „galbenul” văzut în prima repriză de la Radu Petrescu.

Mai mult decât atât, tehnicianul oltenilor a vrut să riște ținând cont că giuleștenii evoluează în inferioritate numerică. Astfel, a fost introdus pe gazon Jovan Markovic, autorul unui gol excelent în derby-ul cu FCSB în prima etapă a play-off-ului.

ADVERTISEMENT

Nu a fost singura modificare dictată de Eugen Neagoe. Alexandru Mateiu, mijlocașul defensiv al Universității Craiova, a fost înlocuit cu Vladimir Screciu. Cu o victorie, trupa lui Eugen Neagoe va acumula 32 de puncte și se va apropia la două lungimi de FCSB.

George Cîmpanu, gol spectaculos în derby-ul cu Rapid

În inferioritate numerică, Rapid a deschis scorul după un henț comis în careu de Alexandru Crețu. Mijlocașul oltenilor a încasat cartonașul galben. Marko Dugandzic a înscris al 17-lea gol în actuala stagiune din SuperLiga după ce l-a învins pe Laurențiu Popescu.

ADVERTISEMENT

Avantajul giuleștenilor a durat doar șapte minute. George Cîmpanu a șutat de la distanță și a trimis mingea în plasa laterală. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a fost autorul unuia dintre cele mai frumoase goluri din acest an pe prima scenă a fotbalului din România.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 3,00 este cota pentru „2 solist” la meciul Sepsi – Universitatea Craiova. 

ADVERTISEMENT