Life

Radu și Amalia de la Mireasa, părinți pentru prima oară. Prima imagine cu fetița lor

Radu și Amalia de la Mireasa au devenit părinți pentru prima dată. Prima poză cu bebelușul. Ce nume poartă copilul lor.
18.07.2023 | 10:14
Radu si Amalia de la Mireasa parinti pentru prima oara Prima imagine cu fetita lor
Radu și Amalia de la Mireasa au devenit părinți pentru prima dată. Prima poză cu bebelușul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Radu și Amalia din emisiunea Mireasa, sezonul 4, au devenit părinți pentru prima oară în urmă cu câteva zile. Prima imagine cu fetița lor. Cei doi îndrăgostiți sunt în culmea fericirii de când familia lor s-a mărit.

Radu și Amalia de la Mireasa au devenit părinți pentru prima dată. Prima poză cu bebelușul

Radu și Amalia de la Mireasa au devenit părinți pentru prima dată în data de 13 iulie 2023. Micuța care poartă prenumele Maya Maria a venit pe lume la ora 13:00, cântărind 3,33 kilograme și cu o lungime de 50 de cm.

ADVERTISEMENT

Cuplul a publicat acum și prima poză cu bebelușul, chiar dacă chipul nu i se vede deloc. Fosta concurentă de la Antena 1 simte că este binecuvântată de când a devenit mamă. Bebelușul o împlinește pe plan personal.

„Piciorușele care m-au lovit timp de 9 luni. Fii binecuvântat, Doamne!”, a scris Amalia de la Mireasa la secțiunea Stories de pe Instagram, în dreptul unei imagini inedite în care apar piciorușele fiicei sale.

ADVERTISEMENT

„Mulțumim, Doamne, pentru binecuvântarea oferită. Ai fost minunată dragostea mea. Sunt cel mai împlinit bărbat. Vă iubește tati infinit, comorile mele”, a completat soțul tinerei, Radu.

Fetița lui Radu și a Amaliei de la Mireasa
Fetița lui Radu și a Amaliei de la Mireasa. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Radu și Amalia de la Mireasa, în culmea fericirii

Radu și Amalia de la Mireasa sunt în culmea fericirii de când sunt părinți, lucru evidențiat de declarațiile de dragoste făcute de cei doi în social media. Foștii concurenți de la Antena 1 nu ezită să-și exprime sentimentele în văzul tuturor.

ADVERTISEMENT

Bărbatul este recunoscător pentru toate lucrurile frumoase din viața sa. În plus, îi mulțumește soției sale pentru fiecare moment petrecut împreună. Ei trăiesc la intensitate maximă fiecare clipă în Viena, Austria, acolo unde locuiesc.

Cei doi au găsit dragostea în afara competiției moderate de Simona Gherghe. În timpul filmărilor Radu a format un cuplu cu Mădălina, dar după show s-au despărțit și s-a îndrăgostit de Amalia, fosta iubită a lui John.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut de Radu și tânără pe rețelele de socializare, acolo unde au postat o imagine specială însoțită de o declarație de iubire. În septembrie 2022 și-au unit destinele și de atunci sunt mai uniți ca oricând.

ADVERTISEMENT