Life

Radu Ștefan Bănică, cuvinte de laudă din partea Anei Baniciu: “Cel mai talentat dintre toți”

Ana Baniciu i-a adresat cuvinte de laudă lui Radu Ștefan Bănică, alături de care a ieșit recent. Ce a postat artista în mediul online.
07.02.2023 | 00:29
Radu Stefan Banica cuvinte de lauda din partea Anei Baniciu Cel mai talentat dintre toti
Radu Ștefan Bănică, lăudat de Ana Baniciu. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ana Baniciu a avut de spus numai cuvinte de laudă la adresa lui Radu Ștefan Bănică. Artista a ieșit recent alături de fiul lui Ștefan Bănică Jr. și a postat un clip video în mediul online.

Ana Baniciu l-a lăudat pe Radu Ștefan Bănică. Ce a spus despre tânărul actor și cântăreț

Fiica lui Mircea Baniciu s-a filmat alături de Radu Ștefan Bănică la un restaurant. Cu această ocazie, artista a spus câteva cuvinte frumoase la adresa tânărului, despre care are o părere foarte bună.

ADVERTISEMENT

Blondina a spus că fiul lui Ștefan Bănică Jr. este foarte talentat și va ajunge departe. Artista a dat de înțeles că acesta are în plan numeroase proiecte.

“Cel mai talentat dintre toți, ca să știți de la mine, o să fie top băiatul ăsta. Este deja, dar acum urmează mai mult”, a spus Ana Baniciu pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică, declarații despre carieră

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a fost pasionat de fotografie și modelling încă din copilărie, însă a spus că actoria și muzica vor rămâne profesiile sale de bază.

Radu Ștefan îmbină aceste pasiuni cu alte hobby-uri, atunci când are această posibilitate.

“Mi-a plăcut de mic partea aceasta de fotografie, de modelling și consider că e tot din ramura artistică, până la urmă e o artă și asta, așa că îmi place!

ADVERTISEMENT

Profesia mea va rămâne și va fi de actor pe scenă, asta este ce îmi doresc cel mai mult, la fel și muzica, iar pentru mine business-ul este un hobby și le îmbin de fiecare dată când pot”, a explicat tânărul cântăreț și actor, notează spynews.ro.

În urmă cu câteva luni, Radu Ștefan Bănică a semnat cu TVR, acolo unde jurizează o emisiune cu și despre copii, alături de Elena Gheorghe și Matilda Pascal Cojocărița.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii se ocupă de actorie și de prezența scenică. De altfel, tânărul va termina în curând Facultatea de Actorie, așa că i se potrivește de minune acest rol.

Deși nu a mai lucrat cu copii până acum, artistul este convins că se va descurca foarte bine.

ADVERTISEMENT