Life

Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri sincere despre tatăl său. Cum l-a descris pe Ștefan Bănică Jr: “Suntem la poli opuși”

Radu Ștefan Bănică a făcut dezvăluiri sincere despre tatăl său. Ce a spus, în direct, despre Ștefan Bănică Jr. Cum l-a descris pe artist.
18.02.2024 | 13:54
Radu Stefan Banica dezvaluiri sincere despre tatal sau Cum la descris pe Stefan Banica Jr Suntem la poli opusi
Ce spune Radu Ștefan Bănică despre Ștefan Bănică Jr. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică a făcut dezvăluiri sincere despre tatăl său, Ștefan Bănică Jr., pe care l-a descris în câteva cuvinte. Tânărul a fost nevoit să enumere defectele cunoscutului actor și cântăreț.

Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri sincere despre tatăl său. Ce a putut spune despre Ștefan Bănică Jr

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., Radu Ștefan, are doar 22 de ani, însă calcă pe urmele tatălui și bunicului său. Este pasionat de actorie, dar și de muzică și are o carieră de succes.

ADVERTISEMENT

Tânărul are o relație bună cu tatăl său, iar cei doi au cântat împreună, de câteva ori. Recent, Radu Ștefan Bănică a fost invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. În platou, artistul a făcut câteva dezvăluiri despre tatăl său.

Acesta a acceptat provocarea “Spui tot sau îți ia gura foc”, în care a fost nevoit să răspundă la întrebări mai mult sau mai puțin incomode. Astfel, Radu Ștefan a enumerat trei defecte ale tatălui său.

ADVERTISEMENT

Artistul a fost foarte sincer atunci când l-a descris pe tatăl său. Acesta a spus despre actor și cântăreț că este încăpățânat, foarte realist și că e de neclintit în deciziile sale.

“Fixist, dacă e bine, încăpățânat,(…) realist la extrem. (…) Citim (n.r. întrebarea) că nu mai mănânc, nici să mă tai (n.r. sos picant). ‘Enumeră trei defecte ale tatălui tău’, l-a descris tânărul actor pe tatăl său, în cadrul emisiunii La Măruță, de la Pro TV. 

ADVERTISEMENT

“Deci ai zis fixist, la modul că este greu să îi schimbi ideea?”, l-a întrebat prezentatorul. “Da, foarte greu. Dacă se fixează pe o chestie nu…”, a continuat tânărul, iar Cătălin Măruță l-a întrebat dacă Ștefan Bănică Jr. este încăpățânat.

Tânărul a spus că tatăl său este, într-adevăr, încăpățânat, însă ajunge să-i dea unei persoane dreptate, în cele din urmă. În plus, amândoi sunt diferiți din acest punct de vedere, deoarece Radu Ștefan este mai optimist.

ADVERTISEMENT

“E, dar într-un final îți dă dreptate, dar după mult timp. Și ‘realist’, adică, e clar, pot să zic că noi suntem poli opuși, pentru că eu sunt la extrema optimismului și el este la extrema realismului”, a mai spus Radu Ștefan Bănică.

ADVERTISEMENT