Life

Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr., a lansat prima piesă. Cum sună melodia tânărului. Video

Radu Ștefan, băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., s-a lansat în industria muzicală. Tânărul actor în vârstă de 20 ani are o piesă în limba engleză.
10.08.2022 | 19:28
Radu Stefan fiul lui Stefan Banica Jr a lansat prima piesa Cum suna melodia tanarului Video
Radu Ștefan s-a lansat în muzică. Cine a scris versurile piesei interpretate de fiul lui Ștefan Bănică Jr. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul participant de la Te cunosc de undeva a lansat prima piesă. Cum sună melodia vedetei, dar și cine este persoana care a scris versurile. Noul său proiect i-a luat prin surprindere pe mulți dintre cei care-l urmăresc în mediul virtual.

Radu Ștefan s-a lansat în muzică. Cine a scris versurile piesei interpretate de fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr., s-a lansat în muzică. Tânărul a dezvăluit cu această ocazie că scrie versuri de foarte multă vreme, dar nu a vorbit despre acest lucru până acum. De altfel, prima sa piesă este scrisă chiar de el.

ADVERTISEMENT

„Scriu piese de câțiva ani, lucru pe care l-am ținut ,,secret”… până acum. Prima mea piesă „That part of me” varianta acoustic”, este mesajul transmis de fiul lui Ștefan Bănică Jr. pe contul personal de Instagram.

Băiatul celebrei vedete de la Antena 1 a lansat prima melodie pe canalul său de Youtube în data de 7 august. De atunci și până în prezent tânărul a primit numeroase comentarii și aprecieri din partea fanilor.

ADVERTISEMENT

„Abia așteptam! Te iubim! Violetele”, este mesajul lăsat de Andreea Marin, pe Instagram, după ce a ascultat melodia lui Radu Ștefan Bănică.

Piesa în limba engleză a fost primită cu brațele deschise de oamenii care-l apreciază pe fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. Vocea minunată și timbrul nu au fost trecute cu vederea nici de persoanele publice din showbiz-ul românesc.

ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică, de la actorie la muzică

Radu Ștefan Bănică calcă din ce în ce mai mult pe urmele celebrului său tată, Ștefan Bănică Jr. S-a lansat pe scena teatrului în urmă cu câțiva ani, fiind îndrumat în carieră de figura paternă, iar apoi a pornit prima sa afacere.

Unul dintre visurile tânărului de 20 de ani este o cafenea, care a fost deschisă recent în centrul Capitalei. Este student la UNATC, are un program extrem de încărcat, iar acum a făcut pasul spre muzică.

ADVERTISEMENT

Acest lucru pare că a plecat de la participarea sa la Te cunosc de undeva, show unde vedeta a îmbinat dansul cu actoria și muzica. Transformările au fost de un real ajutor pentru Radu Ștefan Bănică.

ADVERTISEMENT