Life

Radu Vâlcan, de la Antena 1 la Pro TV. Ce a mărturisit soțul Adelei Popescu despre experiența Masked Singer

Radu Vâlcan a schimbat macazul și a trecut de la Antena 1 la Pro TV. Prezentatorul TV a făcut senzație pe scena de la Masked Singer România.
01.10.2021 | 10:01
Radu Valcan de la Antena 1 la Pro TV Ce a marturisit sotul Adelei Popescu despre experienta Masked Singer
ADVERTISEMENT

Soțul Adelei Popescu a vorbit deschis despre experiența care l-a ascuns sub masca Șarpelui. Vedeta a avut parte de un experiment pe cinste pe care, cu siguranță, nu-l va uita prea curând.

Prezentatorul de la Insula Iubirii se simte eliberat acum că a ieșit din show-ul de la Pro TV pentru că nu i-a fost deloc ușor să se ascundă în spatele unei măști, care i-a dat dureri de cap.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan a avut o singură preocupare atunci când a urcat pe scena de la Masked Singer România, aceea ca nu cumva să se împiedice și să cadă pentru că vedea absolut nimic.

Radu Vâlcan, totul despre Masked Singer România, de la Pro TV

„Groaznic, atât pot să zic. Preocuparea principală este să nu cazi, să nu te împiedici, să nu te faci de râs.

ADVERTISEMENT

Partea bună este că nu vezi nimic, aproape nimic, nu vezi grimasele celor din jur, doar îți simți propria respirație, ești tu cu emoțiile tale…multe.

A fost greu, n-aș putea sa fac asta în viața asta și în altele. Dar, ca o consolare, la fel de greu este ca atunci când merg cu Adela la cumpărături (zâmbește – n.r.).

ADVERTISEMENT

Din contră, mă simt eliberat. A fost o experiență suficient de intensă”, a povestit Radu Vâlcan într-un interviu pentru ciao.ro.

Radu Vâlcan, Șarpele de la Masked Singer România
Radu Vâlcan, sub masca Șarpelui de la Masked Singer România. Sursa foto: Instagram.com

Radu Vâlcan, vedeta furată de Pro TV de la Antena 1 pentru emisiune

Postul de televiziune din Pache Protopopescu a „furat” o vedetă de la postul concurent, Antena 1, negocierile fiind unele extrem de dure. Surpriza a fost mare pentru toată lumea când Radu Vâlcan și-a dat masca jos.

ADVERTISEMENT

Niciunul dintre cei patru detectivi, Mihaela Rădulescu, Inna, Horia Brenciu și Alexandru Bogdan nu a ghicit cine se ascunde în spatele Șarpelui.

Radu Vâlcan este personajul la care jurații de la Pro TV nu s-au gândit nicio secundă tocmai pentru lucrează de ani buni la Antena 1.

„Mulțumim pentru show. Mulțumim că ai acceptat să ne cânți”, i-a spus Inna prezentatorului de la Insula Iubirii. 

ADVERTISEMENT