Life

Insula Iubirii revine pe micile ecrane. Radu Vâlcan, prima declarație despre show

Reality show-ul „Insula Iubirii” revine pe sticlă, după o pauză de circa 2 ani. Emisiunea a ajuns la sezonul cu numărul 6, concurenții putând să-și testeze relațiile sentimentale și partenerii de viață.
28.07.2021 | 11:58
Insula Iubirii revine pe micile ecrane Radu Valcan prima declaratie despre show
Insula Iubirii revine pe micile ecrane. Radu Vâlcan, prima declarație despre show. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul Radu Vâlcan a făcut primele declarații despre show-ul de la Antena 1, care se pregătește să întâmpine noi cupluri, cât și experiențe inedite în cel mai dur test al infidelității.

Atât concurenții, cât și ispitele se pot înscrie perioada aceasta pentru a face parte din emisiunea „Insula Iubirii”, unde vor afla cine sunt cu adevărat sau persoanele cu care se iubesc.

ADVERTISEMENT

Insula Iubirii, din nou pe sticlă. Prezentatorul Radu Vâlcan a făcut primele declarații

Așadar, show-ul „Insula Iubirii” se pregătește pentru un nou sezon plin de provocări și experiențe. Cuplurile curajoase și dornice să se bucure de aventura vieții lor pot accesa pagina postului TV pentru a se înscrie.

Gazda emisiunii de la Antena 1 este la rândul său nerăbdătoare să întâmpine noile cupluri, într-o locație de vis, care până la acest moment nu a fost dezvăluită.

ADVERTISEMENT

Participanții se vor bucura de o surpriză pe cinste în ceea ce privește locul unde se filmează reality show-ul, însă un lucru este cert având în vedere experiența primelor 5 sezoane, e vorba de ceva exotic.

„Din experiența de până acum, cred că Insula Iubirii este un exercițiu bun pentru a învăța să știi să îl asculți pe cel de lângă tine pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă și ca să poți să îi oferi sprijinul pe care îl caută pentru a depăși un impas.

ADVERTISEMENT

Așa că sunt nerăbdător să întâlnesc cuplurile din cel de-al șaselea sezon care chiar își doresc să afle cine sunt cu adevărat”, a declarat Radu Vâlcan, prin intermediul unui comunicat de presă.

Insula Iubirii, amânată din cauza pandemiei de coronavirus

Filmările pentru noul sezon „Insula Iubirii” sunt pe punctul de a începe, postul de televiziune încercând și anul trecut să continue show-ul moderat de soțul Adelei Popescu.

ADVERTISEMENT

Din păcate, pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap și producătorii au fost nevoiți să oprească totul. La momentul respectiv filmările se mutaseră din Thailanda în Republica Dominicană.

Cuplurile care vor să-și testeze relația amoroasă vor fi nevoite să stea pe insule separate, una pentru fete și alta pentru băieți. Ispitele aduse în concurs sunt cele care încearcă să strice poveștile de dragoste.

Cine rezistă, cine cade în plasă rămâne de văzut în noul sezon „Insula Iubirii” de la Antena 1, care se anunță a fi unul spectaculos din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT