Life

Radu Vâlcan, imagine specială cu mama, fratele mai mic și bunica: ”Acum știu cu cine semăn”

Radu Vâlcan, fotografie de colecție cu mama, fratele și bunica. Dezvăluirea făcută de prezentatorul TV despre familia din care provine.
07.02.2023 | 18:40
Radu Valcan imagine speciala cu mama fratele mai mic si bunica Acum stiu cu cine seman
Radu Vâlcan, fotografie de colecție cu mama, fratele și bunica. Dezvăluirea făcută de prezentatorul TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Soțul Adelei Popescu a distribuit în urmă cu puțin timp o imagine specială cu mama, fratele mai mic și bunica. Moderatorul reality show-ului Insula Iubirii a mărturisit că abia acum a aflat cu cine seamănă dintre cei dragi.

Radu Vâlcan, fotografie de colecție cu mama, fratele și bunica. Dezvăluirea făcută de prezentatorul TV

Radu Vâlcan este un împătimit al preparatelor culinare thailandeze pe care obișnuiește să le gătească foarte des și să le savureze în vacanțele pe care le desfășoară în străinătate. Vedeta de la Antena adoră supa Tom-Yuka.

ADVERTISEMENT

Acest fel de mâncare este unul picant, fiind recunoscut drept regina supelor asiatice. Se pregătește din fructe de mare și nu este numai pe placul prezentatorului, ci și al familiei sale cu care a savurat acest preparat recent.

„Au venit ai mei în vizită la un Tom-Yum. Acum știu cu cine semăn. Maică-mea, Emilia, dar și bunică-mea, mamaie Ilonka, 88 ani, o rup pe picant”, a scris Radu Vâlcan pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Sarmale? Pistol cu apă pe lângă supa Tom-Yum”, a completat prezentatorul de la Insula Iubirii în dreptul unei imagini cu bunica sa în vârstă de 88 de ani.

„Fizic semeni cu mamaia Ilonka și fratele tău, cu mama ta” și „O imagine cât o mie de cuvinte. Ce familie frumoasă aveți, felicitări!”, sunt doar două dintre comentariile lăsate de internauți.

ADVERTISEMENT
Radu Vâlcan, mama, bunica și fratele
Radu Vâlcan, imagine alături de mama, bunica și fratele său. Sursa foto: Instagram.com

Cine este fratele lui Radu Vâlcan, Cristian

Radu Vâlcan nu postează foarte des imagini cu familia sa, fratele vedetei, Cristian, dorindu-și să stea departe de lumina reflectoarelor. Conform spynews.ro, tânărul lucrează ca editor de imagine pentru o casă de producție.

Mai mult decât atât, este o prezență constantă pe rețelele de socializare și o persoană care merge frecvent la sala de antrenament. Sportul nu lipsește din viața acestuia, postând des imagini în acest sens.

ADVERTISEMENT

În plus, fratele mai mic al lui Radu Vâlcan adoră să călătorească și are o relație foarte bună cu cei trei nepoți. De asemenea, legătura cu Adela Popescu este una solidă, după cum a mărturisit chiar blondina la un moment dat.

ADVERTISEMENT