Sport

Radunovic și Rrahmani s-au luat la palme în FCSB – Rapid! Fundașul muntengrean a fost calmat cu greu de coechipieri. Video exclusiv

Risto Radunovic și Albion Rrahmani s-au încăierat în finalul derby-ului FCSB - Rapid. Fundașul „roș-albaștrilor” a fost potolit cu greu de coechipieri.
20.04.2024 | 23:43
Radunovic si Rrahmani sau luat la palme in FCSB  Rapid Fundasul muntengrean a fost calmat cu greu de coechipieri Video exclusiv
Albion Rrahmani și Risto Radunovic s-au încăierat în prelungirile derby-ului FCSB - Rapid 2-2. Foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Cel mai tensionat moment al derby-ului FCSB – Rapid (2-2) s-a petrecut în prelungiri. Un conflict între Darius Olaru și Christopher Braun a escaladat, iar fotbaliștii celor două rivale s-au încăierat. Risto Radunovic și Albion Rrahmani s-au luat la palme și au fost potoliți cu greu.

Radunovic și Rrahmani s-au luat la palme în FCSB – Rapid! Fundașul muntengrean a fost calmat cu greu de coechipieri

FCSB – Rapid a produs un adevărat spectacol atât pe teren, cât și în tribune. Derby-ul de pe Arena Națională a programat o mulțime de faze controversate, iar tensiunea a fost la cote maxime. Fotbaliștii celor două rivale și-au dat în petec în finalul meciului.

ADVERTISEMENT

În minutul 90+2, un conflict pornit în careu între Darius Olaru și Christopher Braun a provocat o încăierare generală. Fotbaliștii de la FCSB și Rapid s-au duelat, însă cei mai șifonați au ieșit Albion Rrahmani și Risto Radunovic.

Atacantul kosovar al Rapidului a venit să-l înfrunte pe muntenegreanul de la FCSB. Extrem de furios, Radunovic l-a luat la palme pe Albion Rrahmani. Ștefan Târnovanu, Răzvan Oaidă și Paul Iacob au reușit cu greu să-l potolească pe fundașul stânga al liderului.

ADVERTISEMENT

Jucătorii FCSB au cântat alături de fani după egalul cu Rapid

FCSB a remizat cu Rapid pe Arena Națională, scor 2-2, în etapa a 5-a din play-off-ul SuperLigii. Echipa antrenată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii a făcut un nou pas important spre câștigarea campionatului.

Totuși, clubul lui Gigi Becali a ratat șansa de a deveni campioană matematic la finalul acestei runde. După fluierul de final al lui Marcel Bîrsan, fotbaliștii FCSB-ului au mers în fața suporterilor și au cântat alături de galerie.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de 45.143 de fani au asistat sâmbătă seară pe Arena Națională la derby-ul FCSB – Rapid. Este cea mai mare asistență la un meci din SuperLiga în actuala stagiune. De asemenea, FCSB – Rapid (2-2) a intrat în top 5 al asistențelor la meciurile pe Arena Națională în primul eșalon.

Fotbaliștii FCSB au cântat cu galeria la finalul derby-ului cu Rapid. Foto: Fanatik.
Fotbaliștii FCSB au cântat cu galeria la finalul derby-ului cu Rapid. Foto: Fanatik.

A plouat cu „galbene” în finalul derby-ului FCSB – Rapid 2-2

Nu mai puțin de 4 fotbaliști au primit cartonașul galben după scandalul din prelungiri. Darius Olaru și Risto Radunovic, de la FCSB și Albion Rrahmani și Christopher Braun, de la Rapid au primit „galben” din partea lui Marcel Bîrsan.

ADVERTISEMENT

Totodată, Răzvan Oaidă, Jakub Hromada, Paul Iacob și Funsho au primit cartonașul galben pe parcursul meciului. La gazde, Florinel Coman și Valentin Crețu au încasat „galben” înainte de conflictul din prelungiri.

ADVERTISEMENT
2.20 este cota BETANO pentru „2 solist” la derby-ul Sepsi - FCSB