Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Pe cine a criticat Gigi Becali după FCSB – Rapid 2-2: “Dacă ţi-e frică de minge, cu mine ai o problemă!”. Remarcaţii patronului. Exclusiv

Gigi Becali a fost mulţumit de prestaţia echipei în derby-ul cu Rapid, scor 2-2. Patronul FCSB l-a criticat pe Miculescu, spunând şi care sunt cei patru cu care începe echipa.
20.04.2024 | 23:01
Pe cine a criticat Gigi Becali dupa FCSB  Rapid 22 Daca tie frica de minge cu mine ai o problema Remarcatii patronului Exclusiv
Pe cine a criticat Gigi Becali după FCSB - Rapid 2-2: "Dacă ţi-e frică de minge, cu mine ai o problemă!". Remarcaţii patronului. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a remizat, scor 2-2, cu Rapid, în etapa a cincea din play-off. Roş-albaştrii se apropie de titlu, având un avans de 13 puncte în fruntea clasamentului, cu cinci etape rămase de disputat.

Pe cine a criticat Gigi Becali după FCSB – Rapid 2-2: “Dacă ţi-e frică de minge, cu mine ai o problemă!”

Gigi Becali a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA de pe Prima Sport 1 după derby-ul cu Rapid şi a lăudat echipa pentru jocul bun prestat. Totuşi, patronul FCSB l-a criticat pe David Miculescu, spunând că vrea să îl treacă prin foc astfel încât să ajungă un jucător şi mai bun:

ADVERTISEMENT

“Au avut ei 2-1 în prima repriză. Au avut o lovitură, cap şi gol. Au avut un pas de la Şut şi au dat gol. Nu mă interesează ce a fost. Echipa a jucat extraordinar. Am controlat jocul, mingea numai la noi.

Important este că ne-am apropiat, am mai luat încă un punct. În curând vom fi campioni. Normal, toată echipa mi-a plăcut. Dacă Rapid n-a mai atins mingea… toată echipa mi-a plăcut.

ADVERTISEMENT

“Dacă nu ai mingea sau mingea nu vine la tine, te ascunzi”

Trebuie să lupţi 90 de minute. Nu contează că ai o anumită valoare, să driblezi… Olaru a dat 17 pase la adversari, dar e luptător şi nu îl scoţi niciodată. Eu nu sunt specialist, dar am o mentalitate.

Şi zic aşa. Dacă nu ai mingea sau mingea nu vine la tine, te ascunzi. Că nu îţi place mingea. Dacă mingea nu vine la tine… Rădăslăvescu are tupeu, nu se ascunde. Dar dacă nu vine mingea, cu mine ai o problemă.

ADVERTISEMENT

“Îl trec prin foc, să îl ard, să îl fac curat ca argintul”

Eu cred că tu (n.r. Miculescu) te ascunzi de minge. Dacă ţie ţi-e frică… Din doi metri ratezi cu capul. De ce? Pentru că ţi-e frică. Încă zic că am găsit atacant. Dar trebuie să îl modelez.

Îl trec prin foc, să îl ard, să îl fac curat ca argintul. Ţi-e frică de minge, nu eşti fotbalist. Aleargă să primeşti mingea. Pe Tavi l-am scos că a început să îi fie frică de minge”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA de pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

FCSB va evolua în următoarea etapă în deplasare la Sf. Gheorghe, cu Sepsi. Lupta pentru ultimele două locuri de pe podium se dă în cinci, toate echipele având şanse de calificare în cupele europene.

ADVERTISEMENT
Tags: