Sport

Novak Djokovic și l-a „pus în cap” pe rivalul Rafael Nadal: „E o decizie egoistă să nu te vaccinezi”

Rafael Nadal (35 de ani) a luat cuvântul și îi arată cu degetul pe cei care nu vor să se vaccineze anti-COVID-19. Un exemplu este și rivalul „Regelui Zgurii”, Novak Djokovic.
13.11.2021 | 15:16
Novak Djokovic si la pus in cap pe rivalul Rafael Nadal E o decizie egoista sa nu te vaccinezi
ADVERTISEMENT

Rafael Nadal (35 de ani) iese la atac. Spaniolul se pregătește să revină pe terenul de tenis, dar are un mesaj critic la adresa celor care refuză să se vaccineze împotriva COVID-19.

Chiar doi dintre marii adversari ai lui Nadal de pe teren sunt împotriva vaccinului anti-COVID-19.

E vorba despre Novak Djokovic și Stefanos Tsitsipas, care își periclitează astfel participarea la Australian Open 2022.

ADVERTISEMENT

Rafael Nadal îi ceartă pe cei care nu vor să se vaccineze împotriva COVID-19. Novak Djokovic este vizat

Ministerul australian al Imigrării a anunțat că toţi sportivii vor fi obligați să se vaccineze împotriva noului coronavirus, dacă vor să obțină viza de Australia la începutul anului viitor, atunci când are loc Grand Slam-ul de la „Antipozi”.

„Regele Zgurii” este pro-vaccin și are un mesaj dur pentru cei care nu vor să îi urmeze exemplul.

ADVERTISEMENT

„În momentul în care lucrurile merg rău, trebuie să cauți o soluție! Cu toții ne-am săturat de această pandemie, au fost doi ani complicați și mulți oameni au pierdut persoane dragi.

Înțeleg că unii oameni nu vor să se vaccineze, dar mi se pare o decizie foarte egoistă. Cu toții am suferit foarte mult de la începutul pandemiei.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu știm 100% ce efecte va avea acest vaccin în viitor, trebuie să avem încredere în medici. Ce știm cu siguranță e ceea ce ne poate face virusul dacă nu suntem vaccinați.

Situația din Spania este mult mai bună acum pentru că majoritatea oamenilor s-au vaccinat”, a spus Rafael Nadal, conform Marca.

ADVERTISEMENT

Liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic, încă mai are timp să se răzgândească.

„Ei bine, voi decide dacă merg sau nu în Australia după ce voi vedea comunicatul oficial de la Tennis Australia!”, a fost una dintre declarațiile recente ale lui „Nole”.

ADVERTISEMENT