Life

Raluca Arvat, dezvăluiri despre viața personală. Ce mai face de când a plecat de la Pro TV

04.09.2020 | 18:47
Raluca Arvat dezvaluiri despre viata personala Ce mai face de cand a plecat de la Pro TV
Raluca Arvat, dezvăluiri despre viața personală. Ce mai face de când a plecat de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Raluca Arvat a fost la pupitrul știrilor sportive de la Pro TV ani la rând, însă la un moment dat a luat decizia de a face o schimbare radicală. Prezentatoarea TV a renunțat după 15 de ani la cârma știrilor din cauza programului mult prea încărcat, în prezent fiind mult mai liniștită.

Vedeta poate fi văzută la TVR2, fiind extrem de discretă legat de viața personală. De când a devenit mamă Raluca Arvat a intrat într-un con de umbră și s-a dedicat foarte mult creșterii și educării fiului său, Tudor, care a venit pe lume când prezentatoarea avea 39 de ani.

ADVERTISEMENT

În prezent, vedeta se bucură de timpul petrecut alături de familie și este foarte fericită cu decizia de a apărea cât mai rar la evenimentele mondene. Fosta știristă de la Pro TV are o viață extrem de discretă și este considerată una dintre persoanele cele mai retrase din showbiz-ul autohton.

Raluca Arvat, dezvăluiri sincere despre viața privată. Cu ce se ocupă acum

„Eu am preferat întotdeauna să am o viață discretă. Eu îmi  trăiesc viața pentru mine însămi și pentru cei din familie, fiindcă experiențele și aminti- rile frumoase sau mai puțin frumoase pe care le adun, în viață, sunt ale mele. Și nu fac paradă cu ele.

ADVERTISEMENT

Nu fac ceva doar ca să am ce povesti sau ca să mă pot lăuda. Poate de asta sunt considerată o persoană retrasă”, a declarat Raluca Arvat într-un interviu pentru revista VIVA! 

Fosta vedetă a știrilor sportive de la Pro TV se bucură de timpul petrecut alături de fiul său, fiind extrem de bucuroasă de rolul de mamă din viața de zi cu zi. În momentul de față prezentatoarea trăiește la intensitate maximă clipele frumoase și nu ratează nimic din viața celui mic.

ADVERTISEMENT

„E interesantă viața de mamă, pentru că fiecare zi este altfel, plină de surprize frumoase, în general. Și încerc să îmi fac timp mereu să pot savura fiecare moment. Pentru că nu se mai întoarce niciun moment dacă îl ratez.

Și chiar cred că familia e cea mai importantă, e pe primul plan, după aceea urmează serviciul Și orice altceva. Chiar dacă am înțeles mai târziu toate acestea. Cât despre întrebarea ce am mai făcut în ultimii ani, îți spun atât: TUDOR! Băiețelul meu este cea mai mare împlinire a vieții mele.

ADVERTISEMENT

Și îi dedic toată energia mea și timpul meu liber. De când îl am pe Tudor, am realizat ce e cu adevărat important și ce contează, într-adevăr, în viață. Celelalte sunt întâmplări de zi cu zi”, a completat actuala prezentatoare de la TVR2, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: