Life

Raluca Bădulescu, critici pentru prima câștigătoare Survivor România: „N-are cum să se bronzeze cu triunghiul ăla”

Raluca Bădulescu a criticat-o pe Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România sezonul 1, pentru un costum de baie cu care s-a pozat recent.
27.07.2021 | 17:51
Raluca Badulescu critici pentru prima castigatoare Survivor Romania Nare cum sa se bronzeze cu triunghiul ala
Raluca Bădulescu a criticat o ținută purtată de Elena Ionescu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu a comentat costumele de baie purtate de anumite vedete în cadrul rubricii pe care o realizează la Teo Show. Jurata de la Bravo, ai stil i-a adus critici Elenei Ionescu, prima câștigătoare Survivor România, pentru un costum de baie pe care l-a afișat într-o fotografie.

Raluca a oferit „așa da” și „așa nu” celebrităților care au ieșit la mare, făcând parada costumelor sexy de baie. În mod surprinzător, starurile care s-au străduit mai mult nu au fost bine văzute de fashionistă.

ADVERTISEMENT

Vedetele care s-au îmbrăcat mai simplu precum Claudia Puican și Olguța Berbec au fost apreciate de Ralu.

Raluca Bădulescu, critici și aprecieri pentru vedetele în costum de baie

Despre ținuta Adinei Halas, Raluca a spus scurt și la obiect:  „E cam îmbrăcățică pentru trupul pe care îl prezintă. De ce ai pus atâta hălățoiul pe tine?”.

ADVERTISEMENT

Cât despre Andreea Bălan, Băduleasca a spus că a sesizat că de la o vreme se îmbracă surprinzător de bine. Blondina a spus despre cântăreață că se vede că a apelat în ultima perioadă la sfaturile stiliștilor.

Până acum, artista a fost mai degrabă criticată pentru felul în care se îmbrăca. „N-am ce să comentez. E mișto sirenismul ăsta”, a spus Raluca Bădulescu despre ținuta purtată de cântăreață.

ADVERTISEMENT
Raluca Bădulescu, comentând aparițiile Adinei Halas și Andreei Bălan. Foto: Kanal D

Elena Ionescu a intrat și ea în vizorul Ralucăi. Jurata de la Bravo, ai stil Celebrities. Câștigătoarea primului sezon Survivor a purtat un costum de baie format din două piese, cu nitșe decupaje în formă de triunghiuri.

Elena Ionescu, prima câștigătoare Survivor România, a făcut-o pe Raluca Bădulescu să strâmbe din nas din cauza costumului de baie ales pentru plajă. Foto: captură Kanal D

Câștigătoarea Survivor România 2020, taxată

Respectivul costum nu a fost însă pe placul Ralucăi Bădulescu.

„N-are cum să se bronzeze cu triunghiul ăla pe piept și cu triunghiul pe buric. E urâțel costumul de baie. Prea multe interesănțisme pe metru pătrat. Prea mult. Costumul de baie, în sine, ca piesă, e urât”, este comentariul făcute de Raluca despre Elena Ionescu și ținuta ei.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu este una din cele mai apreciate critice de modă din România. Vedeta Kanal D face parte din juriul Bravo, ai stil încă de la primul sezon.

Blondina a împărțit platoul cu Iulia Albu, Cătălin Botezatu și Răzvan Ciobanu. Iulia s-a mutat pe parcurs la alte posturi de televiziune, Răzvan a decedat în urma unui accident rutier, iar Cătălin a decis să se ocupe de alte proiecte tot la Kanal D.

 

ADVERTISEMENT