Life

Raluca Bădulescu a rupt tăcerea. Pentru ce substanță interzisă a fost trimisă de Poliție la INML: „Luasem cu 24 de ore înainte”

Raluca Bădulescu a vorbit despre știrea apărută în presă legată de dosarul penal pe care l-ar avea din cauza unor substanțe interzise, pe care le-ar fi consumat înainte să urce la volan.
17.11.2021 | 15:24
Raluca Badulescu a rupt tacerea Pentru ce substanta interzisa a fost trimisa de Politie la INML Luasem cu 24 de ore inainte
Raluca Bădulescu, jurată la Bravo, ai stil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu a spus partea ei de adevăr despre ce i s-a întâmplat recent. Jurata de la Bravo, ai stil a fost oprită de un echipaj de poliție, în cadrul unui control de rutină, în urma căruia a rămas fără permisul de conducere.

Vedeta Kanal D a povestit cu lux de amănunte ce i s-a întâmplat, de fapt, și ce fel de substanță a consumat cu 24 de ore înainte să fie trimisă la INML.

ADVERTISEMENT

Raluca a precizat din start că nu a consumat niciun fel de drog. În realitate, fashionista spune că a luat un somnifer care conține benzodiazepine, o substanță interzisă.

Raluca Bădulescu a spus pentru ce substanță interzisă i s-a luat carnetul

Raluca Bădulescu a spus că ia somnifere și anxiolitice, cu prescripție medicală, și niciodată nu și-ar fi permis să urce la volan, gândindu-se că va pune în pericol viața cuiva.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Bravo, ai stil a spus că a citit doar titlurile apărute azi pe anumite site-uri. Conform celor de la cancan.ro, Băduleasca ar avea dosar penal, lucru despre care vedeta a spus că nu știe nimic, deoarece încă nu au venit rezultatele de la Medicina Legală, pentru a se afla ce cantitate din substanța respectivă avea în sânge.

„Am văzut doar vreo două titluri. Ca de obicei, titlurile sunt titluri. Este vorba de medicamente pentru somn, despre anxiolitice, pe care le iau sub prescripție medicală, în cantitatea recomandată de medic”, a declarat Raluca Bădulescu la Teo Show.

ADVERTISEMENT

„Era un somnifer pe care îl luasem cu 24 de ore înainte”

„Într-o seară, când ne întorceam de la filmări, toate bune și frumoase. Eram puțin obosită după o zi întreagă. Munca aceasta în televiziune presupune mai mult decât să ne facem părul frumos și să ne aranjăm.

M-a oprit Poliția, mi-a cerut carnetul. A ieșit negativ testul de alcool. Am făcut și testul pentru substanțe interzise. La absolut toate substanțele rezultatul a fost negativ. A ieșit pozitiv pe benzodiazepine. Sunt substanțe care se găsesc în anxiolitice și cele prescrise pentru tulburările somnului.

ADVERTISEMENT

După aceea, am fost la INML. Era un somnifer pe care îl luasem cu 24 de ore înainte, dar substanța rămăsese în sânge”, a povestit Raluca la Kanal D.

Vedeta postului turc de televiziune a mai spus că știrile apărute astăzi i-au afectat pe cei dragi. Diva a spus că mama ei a sunat-o plângând, întrebând-o dacă este adevărat ce s-a scris.

Chiar dacă mama ei știa că lua anumite medicamente pentru liniștire, pentru a putea să doarmă fără să îi zboare gândurile în toate părțile, aceasta s-a speriat ca fiica ei să nu fi consumat altceva.

 

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink