Life

Raluca Dumitru de la Survivor România reacționează la acuzațiile conform cărora ar fi fost amantă: ”Aveam o altă relație”

Raluca Dumitru pune capăt speculațiilor conform cărora prima oară ar fi fost amantă. Fosta concurentă de la Survivor România are o cu totul altă poveste.
21.10.2022 | 09:04
Raluca Dumitru de la Survivor Romania reactioneaza la acuzatiile conform carora ar fi fost amanta Aveam o alta relatie
Raluca Dumitru de la Survivor România neagă că ar fi fost amantă prima oară. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru a fost asistentă tv, iar mai apoi a câștigat aprecierea publicului după ce a participat la Survivor România. Recent însă, au apărut zvonuri conform cărora aceasta ar fi fost prima oară amanta actualului ei partener, Cristi.

Raluca Dumitru, prima reacție după ce a fost acuzată că ar fi fost amantă

Cei de la cancan.ro au făcut câteva dezvăluiri referitoare la viața amoroasă a fostei concurente de la Survivor România. Sursa citată prezenta câteva detalii ascunse ale poveștii de dragoste dintre Raluca Dumitru și Cristi.

ADVERTISEMENT

Paparazzi i-au surprins pe cei doi la un moment dat, într-un club din București, iar un amic de-al lor a vorbit despre cele întâmplate în acea perioadă.

Sursa citată spunea că Raluca Dumitru și Cristi s-ar fi cunoscut în perioada în care bărbatul era căsătorit, însă fosta concurentă de la Survivor România neagă astfel de informații.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru cancan.ro, Raluca Dumitru spune că nu formează un cuplu cu iubitul ei de trei ani de zile.

Au decis să aibă o relație cu puțin timp înainte ca aceasta să plece la Survivor România și momentan au doar un an și jumătate de când sunt împreună.

ADVERTISEMENT

Adevărul despre relația dintre Raluca Dumitru și Cristi

Mai mult de atât, fosta asistentă tv spune că cei doi aveau prieteni comuni, însă nimic mai mult. De asemenea, ea era într-o relație în urmă cu trei ani de zile.

Vedeta a mai adăugat că nu a înlocuit-o pe soția afaceristului și nici nu ar fi fost prinsă vreodată cu el pentru că nimic din ce s-a spus până acum nu s-a întâmplat în realitate.

ADVERTISEMENT

”Da, el este divorțat de doi ani și ceva. Nu am fost amanta lui! Eu acum trei ani eram într-o altă relație, sunt cu Cristi de un an și jumătate și nu s-a pus problema să fiu amantă, nu i-am luat locul soției, nu m-a prins în casă cu el.

Nu ne-a urmărit soția, astea sunt telenovele… Nu eram cu el”, a dezvăluit Raluca Dumitru, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT