Life

Raluca Dumitru i-a lăsat o ”moștenire” prețioasă lui Zanni, la Survivor România 2021

Eliminată de la Survivor România 2021, Raluca Dumitru i-a lăsat lui Zanni un obiect foarte prețios în jungla din Republica Dominicană.
20.06.2021 | 19:07
Raluca Dumitru ia lasat o mostenire pretioasa lui Zanni la Survivor Romania 2021
ADVERTISEMENT

Eliminată de la Survivor România 2021 în urma votului publicului, la propunerea Faimoasei Elena Marin, Raluca Dumitru a avut grijă să îi lase favoritului ei, Zanni, un obiect care să îi facă viața mai ușoară în junglă.

Ce cadou i-a făcut Raluca Dumitru lui Zanni

Raluca Dumitru nu a ascuns niciodată că îl simpatizează pe Zanni și că își dorește ca acesta să câștige Survivor România 2021. Așa că, pentru a-l ajuta, oricât de puțin, focoasa bruntă i-a făcut un cadou la plecarea ei din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Raluca Dumitru, la fel ca și restul concurenților de la Survivor, au primit din partea sponsorilor emisiunii mai multe haine pe care să le poarte în junglă, printre acestea numărându-se și câte un hanorac care să le țină de cald atunci când vremea se înrăutățește.

Iar cum Zanni poartă, cu aproximație, aceleași numere la haine ca și frumoasa Raluca Dumitru, Faimoasa a decis să îi lase acestuia ”moștenire” hanoracul pe care l-a purtat ea, în speranța că, într-un fel, îi va fi mai ușor colegului ei de echipă în a înfrunta condițiile vitrege.

ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru, mesaj pentru Zanni

Relația dintre Raluca Dumitru și Zanni pare să fie una cât de bună, cei doi devenind foarte apropiați ca amici. Acesta pare să fie și motivul pentru care, atunci când a văzut că poartă hanoracul de la ea, Raluca Dumitru s-a bucurat din tot sufletul că gestul pe care l-a făcut îl ajută pe Faimos.

Raluca Dumitru Zanni
Zanni poarta hanoracul de la Raluca Dumitru, la Survivor Romania 2021 Sursa foto: Instagram

„Zanni poartă hanoracul de la mine, sunt tot acolo cu tine. Să-ți poarte noroc”, a scris Raluca Dumitru pe contul ei de socializare, postând, totodată, și o fotografie cu Zanni în timp ce poartă hanoracul pe care ea i l-a lăsat ”moștenire” după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, la fel ca de fiecare dată, Raluca Dumitru nu ascunde faptul că cel mai mare sprijin al ei, de-a lungul celor 10 săptămâni cât a stat la Survivor România, a fost Zanni.

„Mulțumesc că ai fost acolo în cele mai grele momente!!”, a mai notat frumoasa brunetă care a făcut senzație în echipa Faimoșilor până la eliminarea ei petrecută acum o săptămână.

ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru îl consideră pe Zanni un adevărat frate pentru ea

”Când am ajuns în competiția asta mă bucuram că o cunosc pe Elena și pe Moroșanu, dar îmi era puțin frică de Zanni pentru că mă gândeam că poate o să mă jignească. Dar, acum, am ajuns să mă înțeleg cu el, cu Zanni, ca și cu un frate, la fel și cu Sebastian sau Cosmin”, spunea Raluca Dumitru, în exclusivitate pentru FANATIK.

Mai mult decât atât, a explicat fosta Faimoasă, apropierea ei de Zanni a fost una naturală, mai ales că acesta din urmă văzuse că, la Survivor, era atacată de alți colegi din echipa lor.

”Eu nu m-am apropiat de Zanni, Sebastian sau Cosmin, ei s-au apropiat de mine când au văzut că cei din celălalt grup voiau să mă linșeze. Zanni a venit la mine și mi-a spus că nu i se pare normal ce se întâmplă și pentru asta dorea și simțea să mă ajute. (…) Așa s-a întâmplat, așa ne-am apropiat”, a spus, pentru FANATIK, Raluca Dumitru.

Raluca Dumitru, scandaluri cu Elena Marin

Dacă cu Zanni are o relație perfectă, Raluca Dumitru nu ascunde nicio secundă că nu o mai suportă pe Elena Marin și că își dorește să fie eliminată de la Survivor România 2021, acuzând-o că este falsă și că, de fapt, tot ceea ce face este o strategie bine pusă la punct.

”Este ușor ca oamenii să judece, dar hai sa analizam de ce Elena a avut cele mai multe conflicte de la începutul competiției, atât cu fete, cât si cu băieti. Iar asta cum dacă ea este cel mai bun și minunat om? Dacă o vedeați cum râdea și se bucura când Culiță și Ștefan se luau de mine…”, mai spunea Raluca Dumitru pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT