Life

Raluca Dumitru pune tunurile pe rivalele de la Bravo, ai stil: „Cu siguranță vine furtuna!”

Raluca Dumitru pune tunurile pe colegele de la Bravo, ai stil! Fostul manechin nu mai suportă atitudinea anumitor concurente, pe care le acuză de ipocrizie.
09.12.2021 | 11:37
Raluca Dumitru pune tunurile pe rivalele de la Bravo ai stil Cu siguranta vine furtuna
ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru scoate toate armele la înaintare, deranjată de atitudinile pe care rivalele ei de la Bravo, ai stil o au în emisiune.

Fosta concurentă de la Survivor România se arată extrem de deranjată de lucrurile pe care fetele le spun în emisiune și cele pe care le fac atunci când nu sunt filmate.

ADVERTISEMENT

Raluca susține că nu toate fetele sunt asumate în acest concurs. Bruneta și-a auzit tot felul de vorbe, cum că ea ar fi falsă și perversă. În acel moment a izbucnit și a spus tot ce a avut pe suflet.

Raluca Dumitru, tunurile pe concurentele de la Bravo, ai stil

„Oamenii de acasă au înțeles că nu sunt sinceră, că sunt falsă, perversă, periculoasă. Trebuie să-ți dai cu părerea. Când vă aud: nu mă interesează…”, spune Raluca Dumitru în ediția din 9 decembrie, extrem de mâhnită.

ADVERTISEMENT

„Nu știu exact când vine, dar cu siguranță vine furtuna!”, este remarca pe care o face Viviana Sposub în culise, referindu-se la starea de nervi pe care Raluca Dumitru nu o mai poate stăpâni.

Concurentele vorbesc și despre alianțele care s-au creat în emisiune, unele pe care publicul încă nu le poate observa cu ochiul liber. „Eu nu cred în alianțe”, susține Adina Halas.

ADVERTISEMENT

Bruneta a avut recent câteva probleme personale

„Alianțele sunt făcute cumva… natural”, explică Mellina, pusă în temă. „Și noi suntem pe pace. Nu e ca și cum vrem să declanșăm tsunami în platou”, este replica Ralucăi Dumitru.

Raluca Dumitru a devenit în ultima perioadă una dintre cele mai vocale concurente de la Bravo, ai stil Celebrities. Ex-participanta la Survivor a intrat în ultima vreme în conflict cu Mellina. Față de ea a făcut niște glume pe care cântăreața nu le-a gustat.

ADVERTISEMENT

Pe lângă discuțiile aprinse din platou, Raluca s-a confruntat recent și cu câteva probleme personale, despre care nu a vrut să vorbească la televizor ori pe rețelele de socializare.

Într-o emisiune de săptămâna trecută, bruneta a părăsit studioul în lacrimi, gândindu-se la situația cu care se confruntă. A rugat-o atunci pe prezentatoarea Ilinca Vandici să nu insiste cu întrebările despre ce i se întâmplă, pentru că nu vrea să vorbească.

ADVERTISEMENT