Life

Raluca Pastramă a postat o imagine cu burtica de gravidă. Ce mesaj a avut fosta soție a lui Pepe

Raluca Pastramă a postat o imagine cu burtica de gravidă. Fosta soție a lui Pepe a avut și un mesaj pe care l-a distribuit pe rețelele sociale.
06.05.2023 | 20:54
Raluca Pastrama a postat o imagine cu burtica de gravida Ce mesaj a avut fosta sotie a lui Pepe
Raluca Pastramă a postat o imagine cu burtica de gravidă. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă a postat o imagine cu burtica de gravidă pe rețelele de socializare. Dar aceasta nu a venit singură, ci însoțită de un mesaj scris de fosta soție a lui Pepe.

Raluca Pastramă a postat o imagine cu burtica de gravidă

Raluca Pastramă a ținut să facă o urare de „La mulți ani!” foarte specială pentru una dintre prietenele sale apropiate. Fosta soție a lui Pepe i-a urat acesteia toate cele bune într-un mod prietenesc, postând și o fotografie alături de ea de ea pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Pepe a postat o imagine de pe vremea când era gravidă cu fetița ei și a lui Ibrahim. Raluca Pastramă a postat acea imagine de la cununia civilă cu actualul ei soț pentru a-i face o urare prietenei respective. „La mulți ani, om frumos! Te iubesc mult!”, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

Probabil Raluca Pastramă a folosit cea mai recentă fotografie alături de prietena ei sau una în care amândouă arată foarte bine și de aceea a ales-o pe aceasta.

ADVERTISEMENT

Nu este vorba despre un nou copil în viața fostei soții a lui Pepe, chiar dacă poate unii au crezut așa. Probabil aceasta este acum foarte ocupată cu fetița ei care va împlini un an peste doar o lună și nu se gândește la al doilea copil.

Fotografia postată de Raluca Pastramă. Foto Instagram
Fotografia postată de Raluca Pastramă. Foto Instagram

Raluca Pastramă, declarații despre divorț. Se desparte sau nu de soț?

Deși este foarte fericită în noua ei relație, Raluca Pastramă a vorbit și despre zvonurile legate de divorț. S-a spus la un moment dat că lucrurile nu mai merg deloc bine între aceasta și actualul ei soț, iar aceștia ar fi decis să se despartă.

ADVERTISEMENT

Nimic mai departe de adevăr, a precizat fosta soție a cântărețului și prezentatorului de la Antena 1. În același timp, Raluca Pastramă a recunoscut că mai are diferențe cu soțul ei, dar încearcă să le rezolve și nu este cazul de o separare definitivă.

„Nu, nu este adevărat. În orice familie mai există și discuții, dar nu se pune problema de separare. Doamne, ce oameni! Ferească Dumnezeu! Oamenii ăștia nu au viață și ei, treabă și muncă.”, a spus Raluca Pastramă, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT