Life

Raluca Pastramă vrea să se împace cu Pepe? Mesajul care i-a pus pe gânduri pe fanii brunetei

22.01.2021 | 17:21
Raluca Pastrama vrea sa se impace cu Pepe Mesajul care ia pus pe ganduri pe fanii brunetei
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă și Pepe s-au despărțit cu aproape trei luni în urmă, însă se pare că bruneta ar vrea să se împace cu artistul, judecând după ce a postat recent pe Instagram. După atâta timp, vrea bruneta să se întoarcă la fostul soț?

Cei doi au încercat să aibă o despărțire amiabilă și să-și împartă bunurile în mod egal, însă Ralua a postat o imagine care le dă de înțeles fanilor că speră la o a doua șansă a căsniciei cu Pepe.

ADVERTISEMENT

După opt ani împreună și două fetițe, Rosa Alexandra și Maria, Pepe și Raluca Pastramă au decis să-și continuie viețile pe drumuri separate, iar divorțul lor a fost o adevărată lovitură pentru showbiz-ul românesc.

Raluca Pastramă vrea să se împace cu Pepe? Mesajul care i-a pus pe gânduri pe fanii brunetei

Deși părea că totul s-a terminat între ei, Pepe și Raluca Pastramă postează mesaje cu subînțeles pe rețelele sociale, dându-le de înțeles urmăritorilor că le este dor unul de celălalt. Fanii au fost șocați să afle că cei doi urmează să divorțeze, mai ales că lucrurile păreau să meargă bine.

ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă a postat o imagine care le-a ridicat fanilor semne de întrebare cu privire la sentimentele ei pentru cântărețul latino. Frumoasa brunetă a dezvăluit o fotografie cu o carte de rugăciuni intitulată „Rugăciuni către îngeri. Să folosim ajutorul cerurilor pentru a crea miracole”, scrisă de Kyle Gray.

Raluca Pastramă, mesaj pe Instagram
Raluca Pastramă speră la o împăcare cu Pepe? Sursa foto: Instagram

Cu această imagine, Raluca și-a făcut fanii curioși, întrebându-se dacă nu cumva speră ca Pepe s se întoarcă la ea printr-un miracol. Desigur, poate că bruneta a vrut doar să se roage pentru binele ei și al celor două fetițe pe care le are împreună cu artistul.

ADVERTISEMENT

Lucrurile au fost destul de lniștite între ei în ultima perioadă, după ce au avut parte de câteva conflicte. Cei doi vor să-și crească fetițele împreună, chiar dacă între ei nu mai există sentimente.

Ce a declarat Pepe despre fosta soție

Pepe a mărturisit recent că a iertat-o pe fosta lui parteneră de viață și că amândoi vor un singur lucru, și anume să-și crească frumos copiii și să rămână în relații bune de dragul lor.

ADVERTISEMENT

„Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine.

E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos”, a declarat Pepe în cadrul unei emisiuni TV, relatează spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: