Life

Raluca Tănase de la Bambi, schimbată complet de operații estetice. Ce au remarcat internauții

Raluca Tănase a ajuns sub lupa fanilor de pe rețelele de socializare, care au luat la puricat operațiile estetice suferite de artista de la Bambi în ultima perioadă.
22.02.2022 | 23:17
Raluca Tanase de la Bambi schimbata complet de operatii estetice Ce au remarcat internautii
Raluca Tănase, o altă persoană după operațiile estetice. Cum arată acum artista de la Bambi. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața este complet schimbată de când a trecut pragul cabinetele chirurgicale. Modelul vedetei a fost nimeni alta decât sora sa mai mică, Denisa Tănase.

Artista, care de o vreme a renunțat la cariera în muzică și s-a concentrat pe domeniul afacerilor este o cu totul altă persoană de când a ajuns la bisturiu sau cel puțin asta cred fanii.

ADVERTISEMENT

Tot mai mulți internauți au remarcat schimbările prin care a trecut Raluca Tănase în ultimii aproximativ 6 ani. Aceștia nu s-au mai putut abține și au lăsat mai multe comentarii acide.

Raluca Tănase, o altă persoană după operațiile estetice. Cum arată acum artista de la Bambi

Mai mult decât, internauții sunt de părere că fosta cântăreață a exagerat cu operațiile estetice, prima de genul acesta fiind realizată în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Raluca Tănase a trecut prin transformări majore la nivelul înfățișării, în special în zona feței. În prezent, vedeta are un nas mult mai mic decât cel de pe vremea în care era pe scenă.

„Doamne, dar ce modificată ești la față!”, „Parcă nu mai ești tu, nu exagera cu transformările”, „Tu ești?”, „Și chiar erai drăguță”.

ADVERTISEMENT

„Blond îți stătea mai bine” sau „Vai, nu a mai rămas nimic din ce ai fost”, sunt o parte din comentariile lăsate de fani pe contul de Instagram.

Raluca Tănase, roșcată
Așa arată Raluca Tănase acum. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Raluca Tănase, operații estetice. Ce „îmbunătățiri” are vedeta

Raluca Tănase a fost o perioadă lungă de timp blondă, însă de ceva vreme a încercat mai multe modificări. S-a vopsit roșcată și a apelat la operații estetice pentru a se simți bine în propria piele.

ADVERTISEMENT

Femeia de afaceri se mândrește cu noul look, mai ales că a investit sume generoase în aspectul fizic. Și-a făcut prima oară rinoplastie, iar de atunci pare că nu s-a mai oprit.

Sora Denisei Tănase are acid hialuronic în buze, implanturi cu silicon și sprâncenele tatuate. În plus, are fațete dentare pentru un zâmbet impecabil.

„Am observat că la televizor nasul se vede mai mare decât e el în realitate. Apar în diferite emisiuni de televiziune şi acolo mă văd cei care mă invită la concerte. Nu vreau să creadă că am nasul mai mare decât e el.

Mi-am dorit un nas mai mic şi doctorul mi-a rezolvat problema. Am fost la el după ce Denisa, sora mea, şi-a micşorat buzele în cabinetul dumnealui.

Am fost cu ea şi am văzut la clinică fete care s-au operat şi mi-au plăcut rezultatele. Am făcut operaţia, nici nu le-am spus părinţilor, Denisa i-a informat abia după operaţie”, spunea vedeta în urmă cu câțiva ani pentru click.ro.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza...
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza pe regiuni în perioada 13 - 26 mai
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o...
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală! Cu ce se ocupă tânăra
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Prognoza meteo actualizată. Ce ne așteaptă în următoarele două săptămâni
Prognoza meteo actualizată. Ce ne așteaptă în următoarele două săptămâni
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie