Life

Raluka și Ana Baniciu, câștigătoarele ediției 5 a emisiunii Te Cunosc de Undeva. În cine s-au transformat

07.03.2021 | 11:38
Raluka si Ana Baniciu castigatoarele editiei 5 a emisiunii Te Cunosc de Undeva In cine sau transformat
Raluka și Ana Baniciu, câștigătoarele ediției 5 a emisiunii Te Cunosc de Undeva. În cine s-au transformat. Sursa foto: viva.ro
ADVERTISEMENT

Raluka și Ana Baniciu au câștigat a cincea ediție a emisiunii „Te Cunosc de Undeva” după ce transformarea lor a fost cea mai apreciată dintre toate. Gala Travesti a fost una de succes pentru artiste, care au avut un număr de excepție. 

Cele două cântărețe s-au transformat în Connect-R și Alex Velea și s-au bucurat de o nouă victorie în cadrul sezonului 16 al îndrăgitului show de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

În afară de colaborările muzicale și aparițiile pe micile ecrane împreună, Ana Baniciu și Raluca sunt prietene foarte bune și i-au impresionat pe telespectatori cu vorbele pe care și le-au adresat seara trecută.

Raluka și Ana Baniciu, câștigătoarele ediției 5 a emisiunii Te Cunosc de Undeva

Melodia pe care au interpretat-o cele două concurente a fost „Dragoste la prima vedere”, pe care Connect-R și Alex Velea au lansat-o în urmă cu 15 ani. Raluka și Ana Baniciu au câștigat cea de-a cincea ediție, fiind a doua victorie din cadrul acestui sezon.

ADVERTISEMENT

Cântărețele au câștigat și ediția a doua, după ce s-au transformat în Jennifer Lopez și Cardi B. Raluka a ținut să-i transmită Anei Baniciu câteva cuvinte emoționante după ce Alina Pușcaș și Cosmin Seleși le=au anunțat câștigătoare.

„Cred că o să se bucure foarte tare Connect-r pentru treaba asta. Și în afară de asta, nu știu dacă mi-am dat seama până acum, adică mi-am dat seama, dar nu cred că am apreciat așa cum trebuie până acum faptul că eu o am pe Ana lângă mine.

ADVERTISEMENT

Vreau să-ți mulțumesc că ești atât de mișto. Ești tare rău. Mai ești și prietena mea foarte bună, cea mai bună. Îți mulțumesc pentru tot ce facem împreună”, a spus Raluka.

Celelalte transformări ale serii au fost, de asemenea, bine primite de către cei patru jurați, dar și de telespectatori. Cristina Vasiu a obținut 56 de puncte pentru transformarea în Jason Derulo, iar Radu Ștefan Bănică 45 de puncte, după ce a interpretat-o pe Rihanna.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a devenit Ricky Martin, Adriana Trandafir și Romică Țociu s-au transformat în Erupyion, Pepe în Angela Similea, Emilia Popescu în Colea Răutu, iar Liviu Vârciu și Andre Ștefănescu au interpretat melodia „Liberă la mare” a trupei Andre, spre surprinderea Andreei Bălan, care a cântat cu ei.

În episodul următor va avea loc Gala Muzică de film, iar telespectatorii pot vedea numere de excepție din „Grease”, „Moulin Rouge” sau „Mary Poppins”.

ADVERTISEMENT