Life

Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri despre părinții săi. Ce relație are cu mama sa, Camelia Constantinescu

24.02.2021 | 14:31
Radu Stefan Banica dezvaluiri despre parintii sai Ce relatie are cu mama sa Camelia Constantinescu
Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri despre părinții săi. Ce relație are cu mama sa, Camelia Constantinescu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică are un tată celebru de la care a învățat foarte multe lucruri, însă puțini știu ce relație are concurentul de la „Te cunosc de undeva!” cu mama sa. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a vorbit recent despre cum se înțelege cu cea care l-a adus pe lume. 

Tânărul actor a crescut de la o vârstă foarte fragedă fără figura paternă, părinții săi despărțindu-se când avea în jur de 4 ani. Acest lucru l-a făcut să fie foarte apropiat de mama sa, Camelia Constantinescu, cu care are o legătură foarte specială.

ADVERTISEMENT

Femeia are foarte mare încredere în băiatul ei, care este extrem de responsabil deși a trecut de foarte puțin timp de vârsta majoratului. Radu Ștefan Bănică a explicat recent că nu mai simte nevoia să ceară permisiunea mamei sale pentru că este foarte matur.

Radu Ștefan Bănică, despre mama sa Camelia Constantinescu. Cum se înțeleg cei doi

„Sincer, nu-mi amintesc când i-am cerut permisiunea mamei pentru ceva. Avem o relație foarte frumoasa și sunt la vârsta la care mama are încredere în mine”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro.

ADVERTISEMENT

Concurentul show-ului transformărilor „Te cunosc de undeva!” se bucură de toată libertatea din lume din partea mamei sale, Camelia Constantinescu, lucru care se aplică și în relația pe care o are cu actorul și cântărețul Ștefan Bănică Jr.

Adolescentul a mărturisit că a primit foarte multe sfaturi din partea tatălui său. Radu Ștefan Bănică este o fire perfecționează și lucrează enorm pentru visul său, acela de a deveni un actor de renume pe scena teatrului românesc.

ADVERTISEMENT

Sfaturile tatălui meu sunt întotdeauna binevenite, dar am obiceiul să mă pregătesc și să mă perfecționez singur, înainte să mă consult cu el. Să nu fiu o formă fără conținut e cel mai important sfat primit de la tatăl meu”, a completat fiul juratului de la X Factor.

Băiatul lui Ștefan Bănică Jr. muncește foarte mult pentru idealurile sale, una dintre aspirații fiind aceea de a juca într-o producție internațională și totodată să fie invitat la galele de decernare a premiilor din industria filmului și a muzicii.

ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică este în lumina reflectoarelor de când a venit pe lume, și-a ales o carieră care presupune expunere publică, dar cu toate acestea nu se poate obișnui cu faptul că nu mai are intimitate și viață privată.

ADVERTISEMENT