Sport

Rămâne Mihai Pintilii antrenor la FCSB? Mihai Stoica oferă informații de ultimă oră: „Nu va fi doar de formă!”

MM Stoica a anunțat care va fi viitorul lui Mihai Pintilii la FCSB, acesta explicând că staff-ul va rămâne același.
14.11.2022 | 20:58
Ramane Mihai Pintilii antrenor la FCSB Mihai Stoica ofera informatii de ultima ora Nu va fi doar de forma
MM Stoica și-a ales favorita pentru Campionatul Mondial din Qatar. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a explicat care este tipul de antrenor care trebuie să vină la vicecampioana României.

MM Stoica a anunțat viitorul lui Mihai Pintilii la FCSB

MM Stoica a anunțat ce se va întâmpla cu Mihai Pintilii la FCSB, dezvăluind că vicecampioana României are nevoie de un antrenor cu licență Pro:

ADVERTISEMENT

„Oricine poate să facă ce vrea, noi nu. Vom avea un antrenor peste două săptămâni și nu va fi doar de formă. Nu suntem aproape de nimeni, nu avem încă variante.

Nu avem cum, trebuie să avem antrenor cu licență Pro, Pintilii va fi antrenor secund. Nu vine nimeni cu un alt staff. Doar dacă vine altcineva care a demonstrat că e mai bun decât Neubert sau Popa. Să fim serioși!”.

ADVERTISEMENT

„Nu a fost simplu deloc. Dădeam impresia că echipa lui Napoli nu poate marca, dar simțeam că e ziua noastră. Au dreptate când spun că golurile noastre au fost marcate cu șansă, șutul lui Tavi Popescu a fost deviat în poartă.

Dawa a marcat cu toate părțile corpului: cu dreptul, stângul, capul, pieptul și cu abdomenul”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„La Botoșani mergem cu echipa a treia!”

MM Stoica a vorbit și despre abandonarea cupei, după arbitrajul lui Adrian Cojocareu la Arad, scor 2-2, când FCSB a avut nu mai puțin de trei jucători eliminați.

„Eu am spus că noi vom trata cupa exact cum a tratat Cojocaru meciul de la Arad. Vom merge la Botoșani cu echipa a treia.

ADVERTISEMENT

Suferă fanii, dar suferă mai ales cei care îl lasă pe Cojocaru să arbitreze, el care face greșeli intenționate împotriva noastră. Sunt ignorate greșelile pe care le-a tot făcut și primește meciuri cu miză în prima ligă”, a mai spus MM Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la FC Botoșani – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT