Sport

Imagini inedite cu MM Stoica. Managerul celor de la FCSB a dansat la TV pe imnul lui Dinamo. Video

MM Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a lăsat orgoliul la o parte și a dansat la TV pe imnul rivalilor din Ștefan cel Mare.
09.11.2022 | 09:45
Imagini inedite cu MM Stoica Managerul celor de la FCSB a dansat la TV pe imnul lui Dinamo Video
MM Stoica a dansat la TV pe imnul celor de la Dinamo. Sursă foto: Captură Orange Sport.
ADVERTISEMENT

MM Stoica a fost protagonistul unui moment inedit la TV. Managerul general al celor de la FCSB a dansat pe imnul rivalilor de la Dinamo în direct la TV alături de jurnalistul Cristi Costache. Momentul a avut loc înainte de startul partidei dintre Dinamo și Sepsi din Cupa României Betano.

MM Stoica a dansat la TV pe imnul rivalilor de la Dinamo

MM Stoica, aflat în cadrul emisiunii „Sport Report” de la Orange Sport, și-a dat frâu liber emoțiilor și a dansat pe imnul celor de la Dinamo alături de jurnalistul Cristi Costache. Managerul celor de la FCSB a dezvăluit că i-ar fi plăcut să asiste de pe stadion la un meci al rivalei, însă orgoliul nu i-a permis. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

MM Stoica este un personaj activ în lumea fotbalului. Managerul celor de la FCSB nu ezită să sancționeze arbitrajul, în urma deciziilor controversate. Oficialul roș-albaștrilor a criticat în termeni duri arbitrajul lui Adrian Cojocaru, după FCSB – UTA, scor 2-2, în prima etapă a Cupei României Betano.

De asemenea, MM Stoica nu a ezitat să tragă semnale de alarmă nici după meciul Rapid – CFR Cluj, scor 2-1 în etapa a 15-a din SuperLiga, când oficialul FCSB l-a ironizat pe Cătălin Popa, acuzat grav după deciziile din derby-ul rundei cu numărul 16 din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

MM Stoica exclude varianta Arcul de Triumf pentru FCSB

Dinamo a primit acceptul de a evolua pe stadionul Arcul de Triumf în meciul cu Sepsi din Cupa României Betano, iar FANATIK a dezvăluit în exclusivitate cât va fi nevoit să plătească clubul din Liga a 2-a pentru închirierea arenei. „Alb-roșii” au pierdut, scor 2-3 în fața celor de la Sepsi și au rămas cu punctul obținut în prima etapă cu FC U Craiova. Întrebat dacă FCSB o va imita pe Dinamo și va încerca să joace pe stadionul Arcul de Triumf, MM Stoica a răspuns clar.

„Nu vreau să par că mă umflu, dar sunt doar 8.400 de locuri pe Arcul de Triumf. Noi îl ocupăm tot doar dacă ducem Peluza Nord. E prea mic pentru noi. Nici măcar meciurile mai lipsite de importanță nu le-am jucat cu audiență sub 10.000. A fost unul singur. 

ADVERTISEMENT

Următorul de pe teren propriu va fi cu CS Mioveni. Pare cel mai neatractiv, tocmai de asta ar fi excepțional să fim lăsați în Ghencea. Dacă noi jucăm în Ghencea, fac pariu că va fi sold-out”, a declarat managerul celor de la FCSB.

MM Stoica, ironic la adresa lui Cristi Săpunaru după victoria FCSB-ului cu Rapid

Derby-ul ultimei runde din SuperLiga a avut loc pe Arena Națională. FCSB a învins-o categoric pe Rapid, scor 3-1, și și-a luat revanșa din tur, când giuleștenii câștigau cu 2-0. Bătălia s-a dat și la nivelul tribunelor, iar meciul a fost aproape să fie suspendat.

ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru a avut o prestație slabă în meciul cu roș-albaștrii, iar MM Stoica nu a ratat șansa de a-l ironiza pe fundașul și căpitanul formației lui Adrian Mutu. ”Mai bine valet la palat / Decât la gol crăcănat (Rapsod popular neidentificat)”, a scris managerul general, pe contul de Facebook.

MM Stoica și Cristi Săpunaru au avut mai multe dispute de-a lungul timpului. Fundașul giuleștean a primit doar o etapă de suspendare după incidentele de la meciul cu FC U Craiova. Managerul general al FCSB-ului a lansat ironii la adresa fundașului, care a primit doar o etapă de suspendare, înainte de meciul din Cupa României cu CS Afumați.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,75 este cota pentru „sub 2.5 goluri” la Oțelul Galați – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT