Life

”Rămas bun, mami!” Este doliu la Hollywood după ce s-a stins din viață un cunoscut model

Întregul Hollywood este în doliu după ce a murit un model celebru. Vestea tristă a fost dată tuturor de fiica acesteia, în online
08.12.2023 | 20:35
Ramas bun mami Este doliu la Hollywood dupa ce sa stins din viata un cunoscut model
Lumea de la Hollywood este în doliu după moartea unui cunoscut model Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, lumea de la Hollywood a suferit pierderi mari. Vedete cunoscute din toate domeniile s-au stins din viață. La scurt timp după moartea actorului din ”Friends”, a fost anunțată moartea unei alte vedete.

Keisha a murit la 51 de ani

Este doliu la Hollywood după ce s-a stins din viață unul dintre cele mai cunoscute modele ale Statelor Unite ale Americii. Keisha, căci despre ea este vorba, a murit în condiții suspecte, iar anunțul i-a întristat pe fani.

ADVERTISEMENT

Cea care le-a comunicat tuturor vestea tristă a fost nimeni alta decât fiica ei. Tânăra de 25 de ani abia și-a găsit puterile pentru a scrie câteva rânduri despre cea mai importantă femeie din viața ei.

”Cea mai frumoasă femeie din lume. Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat toate lucrurile pe care le știu. O să te văd în visele mele și o să te simt în inima mea. Rămas bun, mami!”, a scris fiica modelului.

ADVERTISEMENT

Vestea că modelul Keisha s-a stins din viață a picat ca un trăznet asupra celor care o cunoșteau. Cu atât mai mult cu cât nimeni nu știa să aibă probleme de sănătate.

Momentan, nu a fost confirmată cauza decesului. Nici data exactă nu se cunoaște, dar, cu siguranță, va fi comunicată în urma unei anchete care se va deschide cât mai curând.

ADVERTISEMENT
Keisha
Keisha s-a stins din viață, iar anunțul a fost făcut de fiica ei. Sursa foto: Hepta

Modelul a lăsat în urmă două fiice îndurerate

Keisha a fost soția actorului Forest Whitaker mai bine de 20 de ani. Din păcate, mariajul lor nu a fost unul cu final fericit. În ultimii ani de relație, lucrurile nu au mai funcționat deloc între ei, iar divorțul a fost singura variantă.

Povestea de dragoste dintre cei doi a fost demnă de scenariul unui film. Modelul cocheta și cu actoria, iar pe platourile de filmare l-a cunoscut pe cel care urma să îi devină soț.

ADVERTISEMENT

Keisha și Forest au apărut împreună în ”Blown Away”, pelicula filmată în 1993. În film, cei doi au avut rolul îndrăgostiților. În timp, scenariul a devenit realitate, iar cei Keisha și actorul au avut o relație și în viața de zi cu zi.

Deși mariajul lor nu a fost unul fericit, cuplul a avut doi copii. Fiicele lor, True și Sonet Noel a continuat să aibă o relație bună cu ambii părinți, în ciuda tensiunilor din ei.

ADVERTISEMENT
Tags: