Fotbal intern

Bourceanu e în Turcia. “Nu-l faceţi vreun INTELIGENT!”

UPDATE 15:15.  Bourceanu a decolat deja din Malaga cu destinaţia Istanbul. Şi managerul jucătorului, Anamaria Prodan s-a îmbarcat, în urmă cu puţin timp, de la Bucureşti cu aceeaşi...
01.02.2014 | 12:30
Bourceanu e in Turcia Nul faceti vreun INTELIGENT
ADVERTISEMENT

UPDATE 15:15.  Bourceanu a decolat deja din Malaga cu destinaţia Istanbul. Şi managerul jucătorului, Anamaria Prodan s-a îmbarcat, în urmă cu puţin timp, de la Bucureşti cu aceeaşi destinaţie. În jurul orelor 21:00, căpitanul roş-albaştrilor şi soţia antrenorului Reghecampf sînt aşteptaţi la sediul patronului lui Trabzonspor, Ibrahim Haciosmanoglu, aflat în Istanbul, pentru a parafa documentele!

UPDATE 15:00. Victor Becali n-a suportat umilinţa pe care a primit-o la transferul lui Alexandru Bourceanu la Trabzonspor şi a sărit la gîtul fostului căpitan al Stelei.

ADVERTISEMENT

“Păi, jucătorul ăsta e teleghidat? Păi ce… vorbeşte el că nu merge cu fraţii Becali la Trabzonspor?! El habar n-are ce spune. Semnează ce i se pune în faţă. Bourceanu să-şi vadă de jocul lui. Am văzut că a zis că nu se transferă cu Becali ca să nu ajungă să dea declaraţii la DNA precum Contra. El e Contra? A fugit Milanul după el? Nu îl faceţi şi pe el un cine ştie ce jucător inteligent. Nu-l scoateţi inteligent! Nu e nici o miză. Eu am vrut să îi fac vărului meu un serviciu. Ei au propus 800.000 pentru Bourceanu, mi s-a dat o hîrtie, le-am transmis turcilor, ei au făcut oferta de 1,4 milioane. Nu plătesc comision agentului.

Am vrut să-i fac lui Gigi un serviciu, nimic mai mult. Ei bat cîmpii, treaba antrenorului Reghecampf e să antreneze. E impresar el? Nu vreau să fac o polemică să spun mai multe, nu vrea să-i creez probleme lui Gigi. E treaba lui Reghe să spună aşa ceva? Păi eu comentez că el a făcut numai 0-0, că n-a dat echipa nici un gol. Eu fac grătare jucătorilor? E team building?! Bourceanu stă cu capul în pămînt să nu-i intre fum în ochi. Nu este momentul să vorbesc mai multe pentru că îmi este ruşine de Gigi”, a mărturisit agentul de jucători.

ADVERTISEMENT

UPDATE 14:00. Imediat ce şi-a făcut bagajul şi a coborît în holul hotelui din Spania, Alexandru Bourceanu a fost aşteptat de tot lotul “roş-albastrilor”. Căpitanul Stelei şi-a îmbăţişat toţi colegii, stafful tehnic şi antrenorii, după care a izbucnit în lacrimi: “Vreau şi eu o medalie de campion”, a fost mesajul lui Bourceanu la despărţirea de Steaua.

UPDATE 1 februarie 12.30: Alexandru Bourceanu a părăsit în urmă cu cîteva momente cantonamentul Stelei din Spania şi va deveni jucătorul formaţiei Trabzonspor. În războiul impresarilor, Anamaria Prodan a cîştigat în faţa fraţilor Ioan şi Victor Becali, dar şi încrederea latifundiarului, iar fotbalistul va pleca la Trabzon, pentru a semna contractul. Steaua va încasa 1,3 milioane de euro în două tranşe.
……………….
UPDATE 21:00.
Situaţie tensionată pentru Alexandru Bourceanu din cauza transferului la Trabzonspor, care întîrzie destul de mult, deşi fotbalistul şi-ar dori să plece cît mai rapid în Turcia. La antrenamentul de astăzi, din Spania, căpitanul roş-albaştrilor a avut o intrare destul de tare asupra colegului său, Cristian Tănase, semn că Bourceanu şi-a cam pierdut răbdarea. Situaţia nu a degenerat, colegii calmîndu-l imediat pe mijlocaşul de 28 de ani!

ADVERTISEMENT

UPDATE 17:35. Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf a declarat vizavi de plecarea lui Bourceanu la Trabzonspor. “Gigi Becali mi-a spus că vrea 1,3 milioane de euro pentru Alex, toţi banii într-o singură tranşă. Eu îmi doresc să se rezolve cît mai repede, pentru că jucătorul trebuie să se concentreze la fotbal“, a spus Reghecampf la sport.ro.

UPDATE 17:10. În urmă cu cîteva minute, Trabzonspor a trimis pe adresa clubului Steaua, preşedintelui Valeriu Argăseală (vezi facsimil), ultima ofertă pentru Alex Bourceanu. Este vorba de 1,3 milioane de euro plătibili în două rate, cum susţine agentul jucătorului, Ana Maria Prodan, şi nu 1,4 milioane de euro ceea ce cerea Steaua prin intermediul fraţilor Becali, care au primit hîrtie de la patron.

ADVERTISEMENT

www.fanatik.ro

UPDATE. 13:20. Transferul căpitanului Stelei la Trabzonspor poate cădea din cauza războiului impresarilor. FANATIK.RO pune cap la cap toate informaţiile pe care le deţine şi vă prezintă filmul evenimentelor în “telenovela turcă” a lui Bourceanu.

29 ianuarie. Pe adresa clubului Steaua vine o ofertă din partea turcilor de la Trabzonspor pentru Alex Bourceanu, în valoare de 1,3 milioane de euro (vezi facsimil). Sursultatul tratativelor dintre partea turcă şi impresarul oficial al căpitanului stelist, Ana Maria Prodan.

IMG-20140131-WA0004 BRAAND

29 ianuarie. În cursul aceleiaşi zile, aflînd probabil despre această ofertă, fraţii Becali intervin pe lîngă Gigi Becali pentru a primi o hîrtie prin care să reprezinte Steaua la negocierile cu Trabzonspor, asigurîndu-l pe patronul Stelei că vor obţine 1,4 milioane de euro pentru jucător. Apropiaţi ai lui Gigi Becali dezvăluie că în acel moment şeful Stelei nu avea cunoştinţă de oferta de 1,3 milioane venită la club!

30 ianuarie. Cei de la Trabzonspor sînt informaţi că Steaua cere 1,4 milioane de euro pe jucător, solicitarea fiind făcută în numele clubului din Ghencea de către fraţii Becali, cei care aveau hîrtia de la vărul lor. A fost momentul în care turcii n-au mai ştiut ce să creadă, gîndindu-se chiar că au de-a face cu un club neserios. Au fost pe punctul de a sista totul, dar a intervenit un amănunt extrem de important. Au primit o hîrtie din partea lui Bourceanu, în care acesta se delimita total de fraţii Becali şi-i anunţa pe cei de la Trabzon că singurul său agent este Ana Maria Reghecampf.

30 ianuarie. În cursul serii, avizaţi şi de mailul primit de la Bourceanu, cei de la Trabzon au înaintat Stelei ultima ofertă pentru Bourceanu. Este vorba de 1,3 milioane de euro, sumă plătită în două tranşe: una de 650.000 de euro la semnătură, cealaltă în iunie 2014. Hîrtia este semnată de preşedintele Ibrahim Hasciomanoglu (vezi facsimil).

poza bourceanu BLUR

31 ianuarie. În acest moment, totul depinde de ceea ce spune Steaua. Dacă acceptă ultima ofertă a turcilor, de 1,3 milioane de euro, transferul se face azi şi Bourceanu pleacă imediat din cantonamentul Stelei.

Eu nu am vorbit niciodată că-l reprezint pe Bourceanu. Dimpotrivă, eu am spus că el are agent. Am avut o hîrtie de la Steaua prin care ei cereau o anumită sumă şi am vorbit cu cei de la Trabzonspor. Pe hîrtia respectivă scria clar că agenţii nu iau nici un comision. Eu nu am avut nici un interes, am vrut doar să ajut. Bourceanu bate cîmpii în hîrtia aia, dacă e semnată de el, pentru că noi n-aveam nici o treabă să-l reprezentăm. Dacă agentul lui a vorbit cu Trabzonspor, a făcut-o prin intermediari, nu direct cu preşedintele cum am făcut-o noi. Nu comentez mai mult despre situaţia asta” (Victor Becali)

Îmi pare rău pentru tot ce se întîmplă. Sînt absolut sigură că nu se petreceau toate aceste lucruri dacă Gigi Becali era în libertate. O să-l ajut pe patronul Stelei de cîte ori am ocazia. Alex Bourceanu putea semna cu orice club fără ca Steaua să ia vreun ban, dar eu, jucătorul şi soţul meu vrem să-l ajutăm pe Gigi, mai ales acum cînd este în această situaţie. Sper din suflet ca preşedintele Stelei să accepte oferta de 1,3 milioane de euro de la Trabzon, pentru realizarea transferului! Alex merită transferul, iar Steaua merită banii(Ana Maria Prodan)

Mă deranjează cînd văd persoane care nu au legătură cu Steaua că discută despre transferul lui Bourceanu. Este vorba despre acei doi fraţi impresari” (Laurenţiu Reghecampf)

 

Discuţiile dintre Trabzonspor şi Steaua în privinţa trecerii lui Alexandru Bourceanu au intrat, pentru moment, în impas, după ce în negocieri au intervenit şi impresarii Victor şi Ioan Becali. FANATIK.RO prezintă hîrtia oficială prin care actualul căpitan al Stelei îi desfiinţează pe cei doi impresari!

Într-o scrisoare trimisă conducerii Trabzonspor, Alexandru Bourceanu îşi exprimă doleanţele în privinţa trecerii sale în campionatul Turciei şi specifică faptul că Ioan şi Victor Becali nu sînt impresarii săi, cei doi negociind fără acordul său. “Dacă vreţi să realizăm tranzacţia, o vom face doar prin intermediul lui Anamaria Prodan! Nu înţeleg de ce aceşti oameni vorbesc în locul meu şi vă transmit doar minciuni. Nu lucrez cu astfel de oameni!”, specifică Bourceanu. FANATIK.RO prezintă textul integral redactat de Bourceanu către oficialii lui Trabzonspor.

“Bună ziua! Vă scriu acest mail pentru a finaliza discuţiile şi să explic situaţia pentru ultima oară. Vin la Trazbonspor în următorii termeni: îmi oferiţi patru ani de contract, toate bonusurile, pe lîngă salariu, vor fi trecute în acest contract, casă, maşină, cîte două bilete Bucureşti-Turcia şi retur pentru mine şi familia mea, iar în fiecare an salariul meu o să crească cu 50.000. Nu mă interesează implicarea lui Giovani sau Victor Becali, nu lucrez cu acest fel de oameni. Impresarul meu este Anamaria Reghecampf şi dacă doriţi să ajungem la un acord, o să o facem numai prin intermediul ei. Nu înţeleg de ce aceşti oameni vorbesc în locul meu şi vă transmit doar minciuni. Am înţeles că Steaua mă vinde în acest moment pentru 1,4 milioane euro. Dacă puteţi plăti această sumă, o să fiu bucuros să evoluez pentru Trazbonspor. Sper că totul o se decurgă bine şi că ne vom tine legătura prin impresarul meu, Anamaria Reghecampf

Cu respect,

Alexandru Bourceanu”

IMG-20140131-WA0003 blur

ADVERTISEMENT