Life

Ramona Bădescu, mărturisire uluitoare de ziua ei de naștere. Unde l-a întâlnit pe Donald Trump și ce l-a întrebat: „Mi-a zis că o să vedem”

Ramona Bădescu și-a sărbătorit ziua de naștere, în direct, într-o emisiune de televiziune. Vedeta a povestit o serie de experiențe din viața ei, printre care întâlnirea cu Donald Trump.
29.11.2021 | 16:36
Ramona Badescu marturisire uluitoare de ziua ei de nastere Unde la intalnit pe Donald Trump si ce la intrebat Mia zis ca o sa vedem
Ramona Bădescu l-a întâlnit pe Donald Trump în urmă cu câțiva ani. Captură Teo Show/ Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Bădescu împlinește astăzi 53 de ani, prilej cu care a fost sărbătorită în direct, într-un cunoscut show de televiziune.

Actrița stabilită de ani buni în România a depănat amintiri din viața ei alături de mama ei, cu care are o relație de prietenie indestructibilă.

ADVERTISEMENT

Celebra vedetă a povestit câteva lucruri din copilărie, dar și unele pe care le-a trăit la maturitate, precum ocazia de a-l întâlni și a se poza cu fostul președinte american Donald Trump.

Ramona Bădescu împlinește astăzi 53 de ani

Ramona nu obișnuiește să își țină ziua în fiecare an în același loc. Artista a mărturisit că îi place să schimbe mereu mediul, iar anul ăsta este în România, alături de mama ei.

ADVERTISEMENT

Ramona a spus la Teo Show că a trecut prin multe greutăți de-a lungul timpului, însă le-a depășit pe toate cu bine. Întrebată dacă își amintește cum erau sărbătorile de iarnă când era copilă, actrița a spus că deși familia ei nu își permitea multe lucruri, ea s-a simțit fericită și simțea că nu îi lipsește nimic.

Mama actriței, doamna Liana Bădescu, a spus că pe vremea lui Ceaușescu nu avea posibilitățile pe care le are acum. Bananele și portocalele se găseau greu, dar ea o bucura pe fiica ei cu preparate făcute în case.

ADVERTISEMENT

„Era tare greu să iei un kilogram de banane… Nici gumă de mestecat, nici sucuri. Îi făceam diferite icre, sandwichuri”, a povestit mama Ramonei Bădescu la Kanal D.

Cum l-a întâlnit actrița pe Donald Trump

La un moment dat, pe micul ecran rulau mai multe fotografii din arhiva personală a actriței. Una dintre ele a atras atenția tuturor, cea în care apare alături de afaceristul Donald Trump.

ADVERTISEMENT

Ramona a spus că poza a fost realizată înainte să devină președinte, în Rusia, la un concurs de Miss Universe. Își amintește că Trump era destul de deschis și de carismatic și a impresionat-o că a acceptat să se fotografieze cu ea.

„El este patronul acestui concurs. Era acolo, reprezenta concursul lui. A acceptat să vorbească cu mine, să facă poză. L-am întrebat de ce nu facem Miss Univers în România și a zis că o să vedem, o să ne gândim. Probabil a zis asta din complezență. O persoană foarte carismatică. Mi-a făcut plăcere să-l cunosc”, a declarat Ramona Bădescu.

 

ADVERTISEMENT
Tags: