Life

Ramona de la Puterea dragostei 2, concurentă la Survivor România? Blondina a făcut anunțul

01.04.2021 | 11:44
Ramona de la Puterea dragostei 2 concurenta la Survivor Romania Blondina a facut anuntul
ADVERTISEMENT

Ramona de la Puterea dragostei sezonul 2 vrea la Survivor România! Fosta concurentă a reality-show-ului matrimonial filmat în Istanbul, difuzat de Kanal D, spune că este unul din cele mai mari vise pe care îl are, doar că s-a lovit de anumite piedici pentru a ajunge în Dominicană.

Ramona Modoi a mărturisit că a vrut să se înscrie în concurs, dar mama ei nu a lăsat-o de teamă pentru că ar trece prin momente dificile, căci se știe că a supraviețui în acest reality-show nu este deloc ușor.

ADVERTISEMENT

Ex-participanta în emisiunea Puterea dragostei a anunțat că și-ar dori foarte tare să ajungă acolo și crede că ar face față, ba chiar a fost încurajată de anumite persoane, mai puțin de cea care i-a dat viață.

Ramona de la Puterea dragostei sezonul 2 vrea la Survivor România

„Chiar am vrut să mă înscriu, dar nu m-a lăsat mama. Mi-a zis că n-o să rezist. Chiar îmi doream să mă duc. Mi-au spus și cei din casă, mi-a zis și Ella că sunt bună, că la Survivor aș face față”, i-a spus Ramona Corneliei Ionescu în emisiunea de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Eu n-am treabă nici cu mâncarea. La mâncare n-o să îmi fie greu (…) Aș avea probleme la anumite probe, căci nu știu să înot”, a mai spus Mădălina.

Dispusă să învețe să înoate

Cornelia a încurajat-o pe tânără să se înscrie pentru sezonul următor al emisiunii Survivor România, iar fata se gândește serios să se pună la punct la toate capitolele care ar putea fi niște minusuri pentru ea în Dominicană și ar fi dispusă să se antreneze, să învețe să înoate pentru început.

ADVERTISEMENT

Modoi a mai vorbit și despre sezonul Puterea dragostei în care a participat ea, mărturisind câteva lucruri din culisele emisiunii. Deși mulți telespectatori s-ar fi gândit că fetele și băieții din Istanbul sunt foarte petrecăreți în timpul liber, în afara orelor de filmare, lucrurile nu stau chiar așa.

Mădălina a spus că ea cel puțin nu s-a destrăbălat prin metropola din Turcia, ci doar a ieșit de câteva ori în oraș sau a petrecut serile la anumite restaurante, dar fără să exagereze. Cea care a însoțit-o peste tot când nu erau filmări a fost prietena ei din acel sezon, Ella Tina.

ADVERTISEMENT