Life

Ramona Gabor a fost dată de gol. Cu cine se iubește vedeta, în Dubai

Ramona Gabor este extrem de discretă legat de viața amoroasă de când a luat decizia să plece din România. De când locuiește în Dubai nu s-a afișat în compania niciunui bărbat.
28.07.2021 | 15:49
Ramona Gabor a fost data de gol Cu cine se iubeste vedeta in Dubai
Ramona Gabor a fost dată de gol. Cu cine se iubește vedeta, în Dubai . Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ei bine, sora Monicăi Gabor a fost dată de gol de prietenii apropiați cu care iese să se distreze și să petreacă în însoritul Dubai. Vedeta nu este singură și se iubește cu un milionar de origine arabă.

Ramona Gabor nu a postat nicio imagine cu cel care i-a furat inima, însă persoanele din jurul său au distribuit recent câteva fotografii unde apar unul în compania celuilalt.

ADVERTISEMENT

Ramona Gabor nu este singură. Vedeta are un iubit pe care-l ține ascuns

Frumoasa șatenă are un partener de viață pe care preferă să-l țină ascuns și despre care nu vorbește pe rețelele de socializare, menționând la un moment dat că va da cărțile pe față numai când se va căsători.

„O viață privată este o viață fericită. Am mai spus-o și o repet: Nu voi posta niciodată un bărbat până nu devine soțul meu sau poate nici atunci.

ADVERTISEMENT

Am învățat că este atât de frumos să fii iubit și să iubești fără ca oamenii să îți judece relația”, scria Ramona Gabor pe Instagram, în urmă cu câteva luni.

Iată că amicii vedetei nu au ținut cont de intimitatea sa și au postat poze în care apare alături de iubitul arab. Este vorba de un bărbat care îi este mereu alături și o sprijină în toate.

ADVERTISEMENT

Ramona Gabor și milionarul se înțeleg foarte bine și chiar își asortează ținutele atunci când merg la tot felul de evenimente. Imaginile pot fi văzute pe spynews.ro.

Se pare că nu este prima dată când frumoasa șatenă este surprinsă în compania iubitului ei, milionarul bucurându-se din plin de prezența tinerei cu care formează un cuplu.

ADVERTISEMENT

Ramona Gabor, fericită în lux și opulență, în Dubai

Sora mai mică a Monicăi Gabor locuiește în Dubai de circa 9 ani. Modelul este fericit și se bucură de un stil de viață la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze, pozând frecvent în lux și opulență.

Ramona Gabor simte că și-a găsit liniștea de când a părăsit meleagurile natale pentru un viitor mai bun în străinătate. Are propria afacere, un parfum care-i poartă numele, după ce ani la rând a fost implicată în lumea modei.

„Sunt foarte fericită aici. Sunt foarte focusată pe muncă. Liniștea mi-am găsit-o de foarte multă vreme pentru că liniștea, în primul rând se găsește în interiorul tău.

Nu trebuie să te uiți în jur ca să îți găsești liniștea, trebuie să pornească de la tine. Lucrez foarte mult pe partea aceasta, făcând meditații, rugându-mă și apreciind mereu tot ceea ce este în jurul meu.

Nu am uitat de unde am plecat și unde se poate ajunge și atunci bineînțeles că ai acest segment de apreciere către absolut fiecare lucru din viața ta”, spunea șatena la sfârșitul lui 2020, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT