Life

Ramona Olaru a dat lovitura cu logodna! Plin de bani, Cătălin Cazacu e perfect și de bodyguard pentru vedeta Antena 1

Cătălin Cazacu și frumoasa Ramona Olaru s-au logodit în vacanța de vis petrecută împreună, prezentatorul Antena Stars având un an senzațional sentimental și financiar.
15.08.2022 | 18:21
Ramona Olaru a dat lovitura cu logodna Plin de bani Catalin Cazacu e perfect si de bodyguard pentru vedeta Antena 1
Cătălin Cazacu are un an cât se poate de bun și financiar, și amoros, el logodindu-se de curând cu frumoasa Ramona Olaru / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu a decis să facă pasul cel mare și, zilele trecute, a cerut-o în căsătorie pe simpatica asistentă de la Neatza, Ramona Olaru. Prezentatorul Antena Stars i-a pus colegei sale de trust pe deget un inel fabulos, în timp ce se aflau împreună în vacanță pe insula Mikonos, iar Ramona a acceptat să devină soția lui.

Cătălin Cazacu, campion la încasări!

Cătălin Cazacu i-a pus pe deget Ramonei Olaru, în momentul în care a cerut-o în căsătorie, un inel care valorează câteva mii de euro, cu diamante, semn că situația lui financiară este una suficient de bună pentru a-și permite să o răsfețe, așa cum merită, pe frumoasa asistentă și prezentatoare de la Antena 1. Și, desigur, să o și protejeze ca pe o adevărată bijuterie, având în vedere că are afaceri serioase în domeniul securității.

ADVERTISEMENT

E adevărat, prezentatorul de la Antena Stars pare să aibă, financiar cel puțin, unul dintre cei mai buni ani. Conform datelor financiare depuse la ANAF și consultate de FANATIK, Cătălin Cazacu a reușit, în anul fiscal 2021, să își dezvolte considerabil afacerile la care este implicat.

Astfel, Cătălin Cazacu are două firme – SBK Security și SBK Security Grup – care activează în domeniul activităților de protecție și gardă, una în domeniul HoReCa – Raul Internațional – și încă una prin care face analize tehnice și testări – RP Industry.

ADVERTISEMENT

De remarcat este că toate companiile lui Cătălin Cazacu par să meargă cât se poate de bine, indicatorii consultați fiind, aproape toți, pozitivi, semn că prezentatorul de la Antena Stars se pricepe la modul serios și la afaceri. De altfel, trei dintre firmele lui au reușit să facă, în 2021, mai mulți bani decât în toată existența lor.

Câți bani câștigă Cătălin Cazacu de când se iubește cu Ramona Olaru

Anul 2021 a fost unul cât se poate de bun pentru Cătălin Cazacu din punctul de vedere al afacerilor, semn că relația cu Ramona Olaru l-a ajutat să fie inspirat și în ceea ce privește deciziile pe care le-a luat.

ADVERTISEMENT

Astfel, cele două firme de securitate pe care le are au reușit să obțină o cifră de afaceri de aproape 3,5 milioane de lei. E adevărat, una dintre companii a înregistrat pierderi de 385.000 de lei, dar, chiar dacă profitul a fost negativ, indicatorii financiari anunță dezvoltarea firmei, ea dublându-și numărul de angajați, semn că s-au înmulțit considerabil contractele, iar anul 2022 este unul bun.

În schimb, cealaltă firmă la care este implicat Cătălin Cazacu a reușit să obțină un profit de 22.000 de lei (circa 45.000 de euro), aproape dublu față de anul anterior.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de afacerea din industria HoReCa, vedeta TV a reușit, într-un an dificil precum 2021, să obțină o cifră de afaceri de peste 450.000 de lei, și un profit net de peste 135.000 de lei, adică în jur de 27.000 de euro.

Nici afacerea prin care desfășoară activități de testări și analize tehnice nu a mers rău. Conform datelor consultate de FANATIK, Cătălin Cazacu a reușit să obțină o cifră de afaceri de peste 330.000 de lei și un profit de aproape 175.000 de lei, ceea ce adaugă în conturile prezentatorului încă aproximativ 37.000 de euro.

Cătălin Cazacu, nerăbdător să se însoare cu Ramona Olaru

Cu o relație care durează de mai bine de un an, dublată de o prietenie veche, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru par să formeze un cuplu perfect. De altfel, în exclusivitate pentru FANATIK, prezentatorul Antena Stars mărturisea, acum o lună și jumătate, că e decis să o ducă la altar pe partenera lui de viață, iar zilele trecute a și cerut-o de soție. Logodna a fost anunțată de vedeta matinalului de la Antena 1 cu declarația „Ok. Am spus DA”, însoțită de o fotografie cu inelul superb de pe deget.

”Eu o să o duc pe ea la altar, asta cu siguranță. Având în vedere că suntem de ceva timp împreună, nu mai suntem la vârsta la care, nici eu, nici ea, să mai pierdem timpul. Da, acesta e drumul, nimeni nu dă garanții, dar asta ne dorim amândoi”, spunea Cătălin Cazacu.

Mai mult, vedeta TV mărturisea că Ramona a reușit să îl schimbe și să ”îl disciplineze”, dar și că secretul relației lor este comunicarea și amiciția pe care au avut-o înainte de a deveni un cuplu.

”Ramona a reușit însă ce nu a mai putut face nimeni: să mă pună să mă trezesc de dimineață. Nu credeam că o să fac vreodată așa ceva. Mă culc la 9 jumătate (21.30, n. red.), deci Vulturul de Noapte s-a transformat ușor într-un fel de Rândunică de Zi. (…)

Ramona e unică. Ea a fost tot timpul în jurul meu. Suntem prieteni de mult. Noi nu ne plictisim niciodată împreună. Am fost prima oară prieteni. Ne spunem totul. Vorbim orice, nu ne plictisim. Ăsta este secretul relației noastre”, mai spunea Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT