Life

Ramona Olaru, adevărul despre relația cu părinții ei: „Între noi nu există o legătură de genul acesta”

Ramona Olaru și-a deschis sufletul așa cum n-a făcut-o niciodată și a spus ce relație are cu părinții ei după ce a devenit vedetă.
06.04.2024 | 17:24
Ramona Olaru adevarul despre relatia cu parintii ei Intre noi nu exista o legatura de genul acesta
Ramona Olaru, despre părinții ei, la podcastul lui Țibulcă. Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a spus ce relație are cu părinții ei, dat fiind că a devenit cunoscută în toată țara, asistenta tv pornind de foarte de jos în ascensiunea ei. Matinala de la Antena 1 a făcut câteva mărturisiri în premieră, în cadrul unui podcast.

Ramona Olaru și relația cu părinții ei din Călărași

Ramona Olaru a dezvăluit că a fost crescută într-un spirit ceva mai rece, fapt pentru care acum îi e greu să gestioneze anumite situații.

ADVERTISEMENT

Ea se consideră total diferită față de cum a fost obișnuită, la Călărași, în sensul că îi place să fie deschisă cu oamenii, să îi îmbrățișeze, să fie în mijlocul sufletelor, la rândul ei, punându-și sufletul pe tavă.

Asistenta tv de la Antena 1 a mărturisit că ea crede că părinții ei sunt mândri de ea, însă niciodată n-a intrat în detalii cu ei, să le povestească despre reușitele sau viața ei personală.

ADVERTISEMENT

„Vreau să mă duc la polul opus”

„Între noi nu există o legătură de genul acesta, să ne povestim viețile, între mine și părinții mei. Noi vorbim, păstrăm legătura. Suntem ok as a human being (n. red.: face o pauză, oftează și râde) Înțelegi tu! Dar… Pe noi așa ne-au format și ne-au crescut, să nu ne exprimăm sentimentele și emoțiile. 

La noi nu a existat ”Te iubesc” sau ”Hai să te iau în brațe”. Și, crescând așa, rece, n-am considerat că trebuie să știu părerea lor sau cum se simt sau. Vorbim ce facem, cum suntem… Așa au funcționat la noi lucrurile tot timpul. N-am fost învățată așa. Eu în viața mea vreau să mă duc la polul opus și de aia lucrez și cu psihologia și cu tot felul, de căutat de energie, să te descoperi mult.

ADVERTISEMENT

Și am început să citesc mult, cât n-am citit în toți anii de școală. Știu, nu pare, și să mă vezi pe mine cu o carte în mână pare ceva dubios, dar… Și mă refer la chestii de genul ăsta, de a mă cunoaște”, a declarat Ramona Olaru despre relația cu părinții, și nu numai, în podcastul lui Radu Țibulcă. 

„Nici eu nu realizez de multe ori ce sunt și de unde am plecat. Mai am un moment de trezire uneori și zic Doamne, ferește, unde sunt și ce am trăit… E greu de realizat”, a completat vedeta tv.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Cornel Dinu, tot mai rău. „Nu mai iese din casă, s-a izolat de...
Cornel Dinu, tot mai rău. „Nu mai iese din casă, s-a izolat de oameni și parcă își dorește sfârșitul”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din...
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din România unde soarele "răsare" de două ori: "Fascinant"
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Serviciul militar obligatoriu. Legea va fi adoptată după alegeri
Serviciul militar obligatoriu. Legea va fi adoptată după alegeri
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul...
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul trist, în urmă cu puţin timp
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt...
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt de «poftă», nu au gustul celor de iunie. Mai mult, ce găsești acum pe tarabă sunt din import”
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”